reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Frezja - kocyk narazie jest baaaaaaardzo milusi. Często go dotykam :-) Ciekawe tylko jak bedzie wygladał po praniu :-)

reklama
Jolik sliczne te ciuszki - i nie mow na siebie wyrodna, bo dobrze wszystkie wiemy jak sie starasz ;)
Sluchajcie, wlasnie rozmawialam z moja kuzynka, a propos bujanego lozeczka, bo mi zawrocilyscie w glowie ;) ona miala kolyske i niestety Kacper nie chcial w niej wcale usypiac, a jak sie budzil to od razu na glos...wiec to co pisala syla niestety sie u nij nie sprawdzilo, podsumowujac jak ktos ma normalne lozeczko, albo nie ma mozliwosci kupienia bujanego, niech sie pocieszy, ze ono wcale ni musi koniecznie byc pomocne, a jak ktos ma mozliwosc to niech sprobuje jak sie to sprawdza. Dla nastepnych dzieci bedziemy mialy wiecej danych ;)

Fajnie, że Wam się te moje ciuszki podobają :-)

A jeżeli chodzi o łóżeczko, to nadal mocno sie zastanawiam które wybrać :-) Męża nastawiłam, że jutro RAZEM jedziemy na zakupy i mam nadzieję, że przyjedziemy z łóżeczkiem :-)

proste, najprostsze w swiecie i najtansze...
teraz jest w pudle, wiec nie ma sensu robic fotek...

lozeczkami - mysle - bedziemy sie chwalic we wrzesniu, jak juz beda staly na swoich miejscach, z powleczona posciela, zamontowana karuzelka i takie tam... ;)

Frezja - ten jelonek jest przezabawny :-)

Teddy - podziwiam Cie, Ty już myslisz o ciuszkach na lato :-) Bardzo ładne kompleciki ..

reklama
Hihihi, ja tez dziś kupiłam malutkiej śliczne spioszki z Puchatkiem. W Carrefour 16,50, sliczne niebieskie z Puchatkiem i ptaszkiem, rozpinane po całości na napki i w kroczku, niebieskie. Tak na wszelki wypadek, bo podobno z dziewczynki lubią się chłopcy robić na ostatnim usg ;) A w niebieskim dziewczynka tez może chodzic, co innego chłopak w różowym :) Na allegro sa sliczne ciuszki, ale drogie bardzo, np.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58067426
albo
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58377440

Do góry