reklama
L
Lucky
Gość
Doxa to już konkretny staż Jolik u Ciebie też już kawałek czasu, a u mnie na rzie3.5 roku ale to już kawał życia razem, tyle wspomnien i chwil spędzonych rzem..aahhh
Doxa
Fanka BB :)
Jolik a mi dzisiaj w oko wpadło łóżeczko Juliusz z Drewexu, nie widziałam go jeszcze na żywo. Może być z opuszczanym bokiem, z wyjmowanymi szczebelkami, z szufladą no i ma te bujaki i kółka, ale nie wiem jak to się buja! Widziałaś może je w sklepie?
Doxa
Fanka BB :)
Madziu jeszcze się nie zdecydowaliśmy, dopiero co je wypatrzyłam w internecie A kolor chyba teak, nie ma go na powyższych zdjęciach, tu jest orzech i sosna, a teak to taki pomiędzy nimi Muszę zobaczyć te łóżeczka "na żywo" to wtedy będę mogła coś więcej powiedzieć.
A może któraś z Was już widziała ten model w sklepach?
A może któraś z Was już widziała ten model w sklepach?
Widziałam u mnie w hurtowni z art. dziecięcymi było w kolorze sosny nie miało tylko zamontowanych kułek ale , były w komplecie . Dlatego napisałam , że jest funkcjonalne , z tym że to też zależy od wnętrza jakim dysponujemy
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Wiecie, dzisiaj kupiłam trzy rzeczy dla mojego maluszka i od razu jest mi lepiej :-) Nie czuję się już jak wyrodna matka hihihihi
Nie wiem czy sie wcześniej z tym spotkałyście (ja nie) ale ten biały kaftanik ma jednostronny tylny mankiecik, który mozna wywinąć do przodu i wtedy tworzy się z tego łapka, żeby się dzidzia nie podrapała :-)
a tak przy okazji to ubranka te leżą na kocyku, który kupiłam wczesniej. Jest bardzo skromniutki ma tylko po dwie aplikacje na dwóch końcach, jest z cieniutkiego polarku. Teraz rozglądam się za czymś grubszym, z akrylu ...
Nie wiem czy sie wcześniej z tym spotkałyście (ja nie) ale ten biały kaftanik ma jednostronny tylny mankiecik, który mozna wywinąć do przodu i wtedy tworzy się z tego łapka, żeby się dzidzia nie podrapała :-)
a tak przy okazji to ubranka te leżą na kocyku, który kupiłam wczesniej. Jest bardzo skromniutki ma tylko po dwie aplikacje na dwóch końcach, jest z cieniutkiego polarku. Teraz rozglądam się za czymś grubszym, z akrylu ...
reklama
Podziel się: