reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Doxa dałaś mi nadzieję, że za 8 lat to sie zmieni :-) My w sumie jesteśmy ze sobą dopiero 4,5 roku więc dopiero półmetek mam ze sobą hihihihi

reklama
Doxa to już konkretny staż :) Jolik u Ciebie też już kawałek czasu, a u mnie na rzie3.5 roku ale to już kawał życia razem, tyle wspomnien i chwil spędzonych rzem..aahhh

Jolik a mi dzisiaj w oko wpadło łóżeczko Juliusz z Drewexu, nie widziałam go jeszcze na żywo. Może być z opuszczanym bokiem, z wyjmowanymi szczebelkami, z szufladą no i ma te bujaki i kółka, ale nie wiem jak to się buja! Widziałaś może je w sklepie?

juliusz4.jpg

juliusz1.jpg

Madziu jeszcze się nie zdecydowaliśmy, dopiero co je wypatrzyłam w internecie ;) A kolor chyba teak, nie ma go na powyższych zdjęciach, tu jest orzech i sosna, a teak to taki pomiędzy nimi ;) Muszę zobaczyć te łóżeczka "na żywo" to wtedy będę mogła coś więcej powiedzieć.

A może któraś z Was już widziała ten model w sklepach?

Widziałam u mnie w hurtowni z art. dziecięcymi było w kolorze sosny nie miało tylko zamontowanych kułek ale , były w komplecie . Dlatego napisałam , że jest funkcjonalne , z tym że to też zależy od wnętrza jakim dysponujemy

Podobało mi się ale niestety nie było ono na moją kieszen , ani też nie pasowało by wymiarami , chociaż przyznam , że było nad czym sie zastanowić

Doxa - niestety nie zauważyłam, a to tylko dlatego, że ja z Drewexu nie chcę. Odradziła mi je moja siostra, która uzywała je przy pierwszym dziecku. Ja chcę łózeczko z szufladą, a te z Drewexu strasznie cięzko chodziły :-)

Wiecie, dzisiaj kupiłam trzy rzeczy dla mojego maluszka i od razu jest mi lepiej :-) Nie czuję się już jak wyrodna matka hihihihi

ciuszkitc0096ag.jpg

Nie wiem czy sie wcześniej z tym spotkałyście (ja nie) ale ten biały kaftanik ma jednostronny tylny mankiecik, który mozna wywinąć do przodu i wtedy tworzy się z tego łapka, żeby się dzidzia nie podrapała :-)

a tak przy okazji to ubranka te leżą na kocyku, który kupiłam wczesniej. Jest bardzo skromniutki ma tylko po dwie aplikacje na dwóch końcach, jest z cieniutkiego polarku. Teraz rozglądam się za czymś grubszym, z akrylu ...

ciuszkitc0080pa.jpg

reklama
Jolik robisz postępy :laugh: śliczne te ubranka, a ten kaftanik do dobra myśl muszę się za takim rozejrzeć. Kocyk też ładny i jak się nie mylę to jest baaardzo miły w dotyku.

Do góry