reklama
Ubranka śliczne!Ja dzisiaj po podliczeniu muszę przyznać że chyba już powinnam zakończyć zakupowe szaleństwo przynajmniej jeśli chodzi o ubranka!Mam już wszystko tzn 4 koszulki,1 body,3 pary półśpiochów,2 pary śpioszków,2 pajacyki,2 bluzeczki,skarpetek do każdego kompletu pod kolor.Boję się że kupię tego za dużo i dziecko tego nie wychodzi.Mam pytanie czy ma sens kupować welurkowe pajacyki znalazłam śliczne na allegro a nie wiem czy nie są za ciepłe do ubierania dziecka po domu?
E
ewcia1981
Gość
Znowu sie naogladamy malenkich ubranek ...czekamy z niecierpliwoscia
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Lindsay - ubranka ładniutkie, strasznie podoba mi się pierwsze zestawienie :-)
Ina07 z przyjemnością poznamy Ciebie i Twojego synka, a ubranka prześlij później :-)
Doxa a jak tam Twoje łóżeczko, masz już jakieś zamówione? Bo ja sie chyba na Allegro zdecyduję. Sa tańsze nawet gdy wliczy sie transport.
Ina07 z przyjemnością poznamy Ciebie i Twojego synka, a ubranka prześlij później :-)
Doxa a jak tam Twoje łóżeczko, masz już jakieś zamówione? Bo ja sie chyba na Allegro zdecyduję. Sa tańsze nawet gdy wliczy sie transport.
reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Doxa i z tym jest znowu problem :-) jak zwykle zresztą ... Do tej pory bardzo podobał mi się Radek VII z rzeźbami, a teraz bardzo pomału zastanawiam się nad Radkiem z funkcja kołyski. Nie wiem czy wykorzystam tę kołyskę bo zawsze byłam przeciwnikiem kołysania dziecka w celu uśpienia ( wózkiem, na rękach ...) a jak nie wykorzystam to bezsensownym pomysłem jest zakupienie takiego łóżeczka. Z drugiej strony któraś z Was pisała, że dziecko jak sie przebudzi potrafi się samo rozbujać :-) i czasami usypia, tylko czy mój brzdąc będzie to potrafił ....
Podziel się: