reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

syla te posciele sa przesliczne....a szczegolnie te rozki z kokardka,
qrcze kupilabym, gdyby mieli jakies neutralne kolory, ja to cykor jestem jesli chodzi o te dziewczynke ;)

reklama
Oto co ja kupiłam dla mojego synka-landrynka. A właściwie odkupiłam od koleżanki. Oczywiście trochę pomięte, bo ja wszystko zaraz piorę - nowe czy używane tak już jakoś mam. ;D

maciek7ms.jpg

maciek13pm.jpg

maciek24yk.jpg

Ubranka śliczne!Ja dzisiaj po podliczeniu muszę przyznać że chyba już powinnam zakończyć zakupowe szaleństwo przynajmniej jeśli chodzi o ubranka!Mam już wszystko :( tzn 4 koszulki,1 body,3 pary półśpiochów,2 pary śpioszków,2 pajacyki,2 bluzeczki,skarpetek do każdego kompletu pod kolor.Boję się że kupię tego za dużo i dziecko tego nie wychodzi.Mam pytanie czy ma sens kupować welurkowe pajacyki znalazłam śliczne na allegro a nie wiem czy nie są za ciepłe do ubierania dziecka po domu?

Wydaje mi się że po domu to jednak za ciepłe, bo maluszek i tak będzie spał przykryty więc nie zmarznie, ale to tylko moje zdanie.

Lindsay - ubranka ładniutkie, strasznie podoba mi się pierwsze zestawienie :-)

Ina07 z przyjemnością poznamy Ciebie i Twojego synka, a ubranka prześlij później :-)

Doxa a jak tam Twoje łóżeczko, masz już jakieś zamówione? Bo ja sie chyba na Allegro zdecyduję. Sa tańsze nawet gdy wliczy sie transport.

Lindsay super zestawy dla synia!!

Jolik my dopiero w sobotę wybieramy się na objazd jakiś sklepów z art. dziecięcymi i zobaczymy! A na który model ostatecznie zdecydowałaś się?

reklama
Doxa i z tym jest znowu problem :-) jak zwykle zresztą ... Do tej pory bardzo podobał mi się Radek VII z rzeźbami, a teraz bardzo pomału zastanawiam się nad Radkiem z funkcja kołyski. Nie wiem czy wykorzystam tę kołyskę bo zawsze byłam przeciwnikiem kołysania dziecka w celu uśpienia ( wózkiem, na rękach ...) a jak nie wykorzystam to bezsensownym pomysłem jest zakupienie takiego łóżeczka. Z drugiej strony któraś z Was pisała, że dziecko jak sie przebudzi potrafi się samo rozbujać :-) i czasami usypia, tylko czy mój brzdąc będzie to potrafił ....

Do góry