reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Dziewczyny jakie super te Wasze zakupy!!! Aż chce mi się coś kupić ... bo ja wyrodna matka kupiłam tylko 1 kocyk :p

Wiecie co, rozmawiałam z tą moją koleżanką nt. łóżeczka, tak jak przypuszczałyście ona doskonale rozumie, że dla pierwszego dziecka chce się wszystko nowiutki i ładniutkie i spoko mogę oddać jej z powrotem to łóżeczko :) Najprawdopodobniej w sobotę pojedziemy rozejrzeć się za jakimś nowym i jeśli rozmiar będzie ten sam to zostawię sobie resztę rzeczy, a jeśli nie no to będę musiała też zwrócić. Ale mi ulżyło!!!! A to wszystko dzięki Wam!!! Jestem Wam naprawdę wdzięczna!!!!!!!!!!!! Prawdziwa grupa wsparcia :) :) :)

Nio widzisz Doxa jak się to fajnie wszystko ułozyło :-) Cieszę się, że nie będziesz miała juz takich zmartwień. Ja jak zapewne widziałaś kupiłam materacyk i przewijak nio i oglądałam łóżeczka i ... znowu dylemat :-) w sklepie widziałam te z możliwościa bujania i spodobało mi się. Teraz nie wiem na jakie sie zdecydować: zwykłe czy z bujaniem.

no widzisz Doxa, nie taki wilk straszny, fajnie, ze sie dogadalyscie ;)

Teddy Ty to masz nosa do tych aukcji, ja to jestem zbyt strachliwa, zeby cos kupowac nie dotknawszy...a szkoda, bo w necie mozna znalesc super rzeczy.

Anja ja juz znalazlam wymiary tego lozeczka (w necie) wiec nie musisz rorobic sobie klopotu.

Jeszcze raz wielkie dzięki dziewczyny :-*

Jolik mi też to z bujaniem baaaardzo się spodobało! Pewnie właśnie takie będziemy kupować, chyba że coś innego wpadnie nam w oko ;)
Chyba Wam kiedyś pisałam jak jedna mamusia opowiadała o swojej kilku miesięcznej córeczce i takim właśnie łóżeczku, która rano po przebudzeniu kreci się i łóżeczko samo zaczyna się bujać więc mała zasypia jeszcze na trochę ;) A rodzice też nie muszą wstawać i śpią dalej ;D

Jolik a ile u Ciebie ono kosztuje?

Jolik a jaki to kolor "teak"? Może ciemny? Bo ja własnie szukam ciemniejszego łóżeczka!

Doxa dokładnie taki jak ponizej :-)

loz142sm.jpg

;D O to mi chodziło ;D ;D ;D

hmm z tego link co podałaś, to laska jest z Wwy, mogłabym odebrać osobiście (wtedy 20zł mniej ;)), muszę sprawdzić ile w sklepie kosztuje to łóżeczko!

reklama
Dokładnie zawsze to 20 zł mniej, mozna jakieś body maluszkowi kupić. Ja właśnie znalazłam namiary na pobliskie hurtownie gdzie maja łóżeczka z tej firmy, zadzwonie i popytam ile kosztują :-)

Do góry