reklama
A
Anja26
Gość
Jolik, misie na przewijaku sa super. U nas sa tylko calkowicie biale. No i te sliniaczki takie kochane.
A to jest link to mojej "wyprawki", zeszlo mi cos w sklepie 2 godzinki zeby to wszsytko wybrac.
http://www.amazon.com/gp/registry/registry.html/103-5215321-6151051?_encoding=UTF8&id=WFJQNX36QF8Q
A to jest link to mojej "wyprawki", zeszlo mi cos w sklepie 2 godzinki zeby to wszsytko wybrac.
http://www.amazon.com/gp/registry/registry.html/103-5215321-6151051?_encoding=UTF8&id=WFJQNX36QF8Q
Orzech z tego co widze liste uzupelnilamtylkko o pare gadzetow: stelaz do baldachimu, termometr do kąpieli (choc Teddy napisala wielofunkcyjny wiec w sumie juz byl), łancuszek do smoczka, ceratka do pieluchy, osłonki piersi - to tyle co pamietam, liste zostawilam w domu, za to liste Jolika i TEddy wydrkowalam i porownam dokladnie w domu. Jakby co napisze jutro jakie sa roznice
Orzech
Fanka BB :)
Anja sliczne rzeczy, widze, ze mis puchatek rolez
Najbardziej podoba mi sie torba na akcesoria do przewijania i lozeczko-kolyska
No i lozeczko turystyczne, powiedz mi czy do niego, trzeba jeszcze maretacyk jakis?
Mati ok, to widze, ze Twoja listy po drobne szczegoly zrobiona - wzorowo
Najbardziej podoba mi sie torba na akcesoria do przewijania i lozeczko-kolyska
No i lozeczko turystyczne, powiedz mi czy do niego, trzeba jeszcze maretacyk jakis?
Mati ok, to widze, ze Twoja listy po drobne szczegoly zrobiona - wzorowo
A
Anja26
Gość
Orzech do tego turystycznego nie potrzeba juz nic. Ja to bede miala na dole w domu, zeby niunie przewinac czy polrzyc spac, bo nie bedzie mi sie chcialo biegac do gury za kazdym razem jak ja bede musiala przewinac.
A co do puchatka to ja tego misia poprostu KOCHAM!
A co do puchatka to ja tego misia poprostu KOCHAM!
E
ewcia1981
Gość
JOLIK zakupy wiec sie udały. Sliczne !!!!!!!
Ale nasze dzidzie maja sie dobrze
Ale nasze dzidzie maja sie dobrze
reklama
A
Anja26
Gość
Teddy ciuszki super. JA to bym mogla takie ciuszki calyd zien ogladac.
Podziel się: