reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

No to pokazuję to co kupiłam:

Przewijak:
wyprawka0026iv.jpg

i śliniaczki
wyprawka0058bz.jpg

materaca nie fotografowałam bo jest cały biały, pikowany :-)

reklama
Orzech z tego co widze liste uzupelnilamtylkko o pare gadzetow: stelaz do baldachimu, termometr do kąpieli (choc Teddy napisala wielofunkcyjny wiec w sumie juz byl), łancuszek do smoczka, ceratka do pieluchy, osłonki piersi - to tyle co pamietam, liste zostawilam w domu, za to liste Jolika i TEddy wydrkowalam i porownam dokladnie w domu. Jakby co napisze jutro jakie sa roznice :)

Anja sliczne rzeczy, widze, ze mis puchatek rolez ;)
Najbardziej podoba mi sie torba na akcesoria do przewijania i lozeczko-kolyska :)
No i lozeczko turystyczne, powiedz mi czy do niego, trzeba jeszcze maretacyk jakis?

Mati ok, to widze, ze Twoja listy po drobne szczegoly zrobiona - wzorowo ;)

Orzech do tego turystycznego nie potrzeba juz nic. Ja to bede miala na dole w domu, zeby niunie przewinac czy polrzyc spac, bo nie bedzie mi sie chcialo biegac do gury za kazdym razem jak ja bede musiala przewinac.

A co do puchatka to ja tego misia poprostu KOCHAM! :)

no to i ja sie pochwale... :)

pict00012jo.jpg

pict00022fa.jpg

pict00043sz.jpg

pict00053tx.jpg

pict00069ib.jpg

pict00079vh.jpg

pict00080jz.jpg

pict00103fg.jpg

oczywiscie same pajacyki, bo je najbardziej lubie... :)
a na koncu to sa body, rozpinane do polowy i w kroczku... ale sliczne aplikacje maja... :)

reklama
Do góry