reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Święta racja. Jak rodziłam Patrycję tak właśnie robiłyśmy.Na wizyty lekarskie byłyśmy bez majtek a jak sobie poszli to każda zakładała je sobie spowrotem.Naprawdę ciężko przytrzymywać nogami te wałki, pozatym przy siadaniu nie zawsze ułożą się odpowiednio i potem latasz z plamami.

reklama
Ina, dobrze, że sobie tampaxa nie zaaplikowałaś ;D

Tak, tak, z tym brakiem majtek to niestety tak jest, jak się wietrzy to szybciej się goi. Tyle że jakby Ci tak ta ligninka wypadła przy obcych to niezły przypał, więc i tak każda kombinuje jak może. :)

Syla ja mam z tym dylemat, raz m.ówię że niebiesk poźneij mi się przestwia na różową już sam nie wiem..
w domu mam prześcieradło niebieski więc nie musiałabym kupować

syla ciuszki fajowe :)
wysylajcie dziewczyny wszystko co kupujecie, to straszna frajda ogladac Wasze zakupy :)

reklama
Do góry