reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

mi juz troche przeszedl szal na ciuszki... bo kompletuje je od ponad 2 m-cy...
ale jak przechodze kolo jakiegos sklepu, to musze chociaz drobiazg dokupic... :)

reklama
Teddy ciuszki supersanckie ;) jednak oplaca sie chodzic od 2 miesiecy, wtedy mozna sobie powybrzydzac, a nie na raz czy 2 razy kupic wszystko...dobra strategia ;)

Anja powiedz mi, wiesz juz ile miejsca zajmuje to lozeczko po zlozeniu? tzn. jakie wymiary ta ta torba z lozeczkiem w srodku.

Orzech to nei jest duze, nei mam rozmiaru ale jak bede w sklepie to sprawdze i ci napisze. Na internecie patrzylam ale nie maja rozmiaru.

Orzech, ja tak wczesnie zaczelam zakupy, bo bymy sie finansowo nie wyrobili... :)

zawsze to latwiej rozlozyc zakupy na kilka miesiecy i wydawac po pareset zlotych, niz potem na raz niewiadomo ile...
a oszczedzac to my nie umiemy... cokolwiek by sie dzialo, ile bysny nie mieli pieniedzy, to zawsze wszystko wydamy... :)
jakos tak sie same rozchodza... jak w polowie miesiaca mamy jeszcze sporo, to zawsze jakas pizza wpadnie, czy inne glupoty, ktore mogli bysmy sobie spokojnie darowac...
...wiec wydaje na poczatku miesiaca ile sie da na Krasnala, a potem jakos do tego pierwszego ciagniemy... ;)

jakby Ci to nie sprawilo problemu to prosze sprawdz Anju ja tez sprawdze, ale wydaje mi sie, ze w europie nie ma tych lozeczek z tymi wszystkimi gadzetami;)

syla... to "polataj" po internetowych sklepach... :)

ja sporo kupilam przez net i prawde powiedziawszy jestem bardziej zadowolona niz z tego, co kupilam w sklepach normalnych...
znaczy przynajmniej na ubrankach sie nie zawiodłam...

bardzo dobre jakościowo są ciuszki Bellvitu i Early Days... te, moge Ci z czystym sumieniem w ciemno polecić... nie sa najtańsze, ale naprawde ekstra...

mam jeszcze parę rzeczy firmy Pinokio... te kupowałam normalnie w sklepie, ale nie mam pewności, jak się zachowają w praniu, szczególnie kolory...

a cenowo, jak kupisz przez net kilka rzeczy, to i z kosztami wysyłki wyjdzie taniej niż normalnie...

Jolik, Teddy rzeczy super !!! Zebrała się już całkiem niezła fotograficzna wyprawka :)
Dzisiaj byłam u koleżanki, która urodziła pół roku temu dziewczynkę i ma do sprzedania trochę dziewczecych ciuszków ( buuu ja kupiłam od niej tylko kocyk i śpiochy z Early Days, bo wszystko jest z kwiatkami, misiami itp). ona nie ma dostępu do komputera i czasu więc poprosiła mnie zeby jej wystawić na allegro ( ja mam i kompa i baaardzo dużo czasu ;D). jak któraś będzie zaintresowana używanymi to niech da cynk, a podam adres . niektóre rzeczy są całkiem, całkiem ( jej siostra siedzi w Anglii)

reklama
Do góry