reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Ja nie mam pojęcia o tych pieluchach z Lidla czy Biedronki. Nie mamw pobkiżu takiego sklepu, więc nie próbowałam. Z dziwolągów to tylko te Flexxy, ale one były bardzo fajne. Cena zresztą też.
*syla*
kobieta pracująca...
hi, hi, mój Mikołaj wie jaką ja wybieram ;D
małgosiu co to są "te flexxy"? gdzie je kupiłaś i ile kosztowały skoro cena taka fajna?malgosia_76 pisze:Ja nie mam pojęcia o tych pieluchach z Lidla czy Biedronki. Nie mamw pobkiżu takiego sklepu, więc nie próbowałam. Z dziwolągów to tylko te Flexxy, ale one były bardzo fajne. Cena zresztą też.
malgosia_76
Efuniu,
"fajna" w sensie" bardzo wygórowana. Ja kupiłam 10 sztuk, specjalnie dla noworodków, bo z wycięciem na pępuszek, bez plastikowych wykończeń, itd. Po prostu eko pielucha ;D za "jedyne" 24 zł!
Karen, W tej swojej internet-aptece znalazła troszkę taniej.
To są jakieś specjalne pieluszki. Fakt że bardzo mięciutkie i delikatne. Ale skoro Jasio ma chłopski tyłek i nic Go nie bierze, to nie będę mu kupowac pieluch dla Hrabiego von Dupen Szpulke.
Bo nim nie jest.
"fajna" w sensie" bardzo wygórowana. Ja kupiłam 10 sztuk, specjalnie dla noworodków, bo z wycięciem na pępuszek, bez plastikowych wykończeń, itd. Po prostu eko pielucha ;D za "jedyne" 24 zł!
Karen, W tej swojej internet-aptece znalazła troszkę taniej.
To są jakieś specjalne pieluszki. Fakt że bardzo mięciutkie i delikatne. Ale skoro Jasio ma chłopski tyłek i nic Go nie bierze, to nie będę mu kupowac pieluch dla Hrabiego von Dupen Szpulke.
Bo nim nie jest.
malgosia_76
;D ;D
Orezech,
A ta skarpeta, to jedna Wojtka, a druga chyba Twoja, bo Anulka chyba nie ma takiej big stopy????
Orezech,
A ta skarpeta, to jedna Wojtka, a druga chyba Twoja, bo Anulka chyba nie ma takiej big stopy????
reklama
Podziel się: