reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

a no wlasnie cos mi te Pampersiaki zalatywaly... ale myslalam, ze to sie moze jakas smierdzaca seria zdarzyla... :)

reklama
Wiecie co macie rację z tym pośmiardywaniem pampersów.. Ja na początku przestraszyłam się, że miśka coś ma zmoczem.. a to one tak walą :D

Orzeszku, a uzywalas np. innych pieluch, kupowanych w Polsce???

naprawde Pampersy capia... nie przeszkadza mi to az tak bardzo, ale fakt jest faktem... :)

Duralex,
A może Ty też byś się udała do neurologa? ;)
Wszystko na to biedne dziecko. Nawet capiące pieluszki. ::)
Łatwo to Ona w życiu, z Tobą mieć nie będzie, oj nie.
A i Teddy zaraz zacznie podejrzewac wydalanie chemii u Prezesa i znowu nam zniknie, tym razem na dłużej ;D

wiecie co, ja nie mam w zwyczaju wachania zuzytych pieluch... ta forma fetyszyzmu mnie nie kreci... ;)

za to namietnie zatapiam nos w takich prosto z paczki...

kurcze nie zartujcie - ale w sumie to ta chemia wciaga ta wilgoc - prawda.
Dopuki pupcia Anuli jest jasno rozowiutka nie mam powodow szalec ze zmiana pieluch - a na razie jest super bez zadnego kremowania i smarowania :)

reklama
Ja mam wrazenie, ze po pampersach Natalia ma zaczerwieniona skore. Wiec na razie odlozylam te ktore mi zostaly, beda na wyjscia awaryjne i na sporadyczne zakladanie.

Do góry