reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

ach przeoczylam, przepraszam, ale juz znalazlam. ;)
Bardzo fajne ubranko,baardzo fajowe no i wlasnie z bawelny, a te welenkowe rzeczy to nie wiem, czy sa takie wygodne, musze sie przyjrzec temu co ja mam.

reklama
tak Lindsay, to jest Fisher... i do tego Price... ;)

Kaszu, taka przyjemnosc to okolo 200 zl. na allegro, a w sklepach to ho ho... ;)

a ja ostatnio na Allegro kupiłam huśtawkę i to na baterie (dla leniwych rodziców ;)) Jest bombowa. Może się huśtać szybciej lub wolniej, w zależności od ustawienia.

Moja siostra natomiast kupiła małej leżaczek, taki jak Teddy pokazujesz na pierwszym zdjęciu. Jest z tego zakupu bardzo zadowolona. Jedyne miejsce gdzie mała grzecznie posiedzi (oprócz rąk oczywiście)

Ja mam ten pomarańczowy, dokładnie ten sam model, tylko kolorek beżowy. Leżaczek boski.
Co do huśtawki, też już się naszykowaliśmy na fisher price ocean. zostanie dostarczona w przyszłym tygodniu. Najbardziej się cieszę, że nie będę musiała bujać, tylko np. pisac do WAS. ;D

Małgoś a Twoj to jaka firma ? Ja tez choruje na ten Fisher Price Ocean :) Tym bardziej ze Maciejka uwielbia wszystko co sie kiwa, husta, gibie...

Lindsay, ja nie Malgos, ale moge Ci powiedziec... ;)

firma Primi Sogni... bardzo ciezko o nie (nowe) w polskich sklepach... ja widzialam w Warszawie raptem w jednym, a bylam w szesciu...
ale ma jedna fajna rzecz... stoliczek do karmienia, nie ma za to zabawek, ale moim zdaniem to nieistotne...

Dokładnie tak Teddy! ;)
Lindsay, jak chcesz huśtawkę Fishera, to lezaczek nie będzi Ci juz potrzebny, gdyż fotelik huśtawkowy, jest taki jak fotelik leżaczkowy (nawet kolor sie zgadza). Zastanów się bedziesz o kilka stów do przodu. Huśtawka w najtańszym miejscu, w jakim ją znalazłam w Wa- wie to 459 zł, a są tez po ponad 500 zł, lezaczek to wydatek przynajmniej 250 zł.
Huśtawka, jest w dechę!

reklama
Do góry