reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Nie no  :laugh: Bez żartów  ;) Bo dostane rozstroju nerwowego  ;D :laugh: :p :mad: :( Co prawda moje dziecie wcale nie szykuje sie do wyłażenia, ale ja już tak długo nie pociagne, cała jestem jak balon opuchnieta, nie da rady  ;D ;D ;D

Teddy na jakimś wątku czytałam, że wtopiłaś pieniądze w zakup leżaczka. Teraz masz inny - plisss napisz na co zwrócić trzeba uwagę przy kupnie. Rozgladam się, ale wybór jest przeogromny. Jakiej firmy kupiłaś?

no właśnie Jolik, wtopiłam równo...
jednak na takich rzeczach nie ma co oszczędzać...

no wiec lezaczek powinien być w miare głęboki, żeby tworzył coś w rodzaju hamaczka, bo jak nie bedzie wyraźnego wgłębienia, to maluch bedzie się zsuwał, lub otrzymywał na pasku, który jest miedzy nóżkami, a to nie jest za dobre...
wszysrkie polskie tanie leżaczki są płaskie... w tym naprawde nie da się trzymać niemowlaka... no, może jak ma z 5 m-cy i w miare sztywno sie trzyma, ale też wątpie...

kolejna rzecz to pasy... nie widziałam jeszcze w 100% dobrze zaprojektowanych pasów... jednak to co jest w tych tanich woła o ponste do nieba... są szeroko porozstawiane, jak dla przedszkolaka... i taki maluch wisi w nuch jak w uprzęzy...

jeśli chodzi o metalowy szkielet, to nie ma to większego znaczenia - przynajmniej na razie nie widze problemów, mozę jak dzidzia będzie cięższa, to lepiej się sprawdzi taki mocniejszy, ale jakby faktycznie tak było, to we wszstkich by projektowali sztywniejsze... ;)

w ogóle nie ma sensu patrzenie na lezaczki pod kątem gadżetów (muzyczka, wibracje, zabawki), ale fakt faktem, te dobre lezaczki często mają te wynalazki...

więc tak... dobre są takie:
69385601

69705537
ja mam ten i jestem zachwycona, na razie Krasnal sobie w nim lezy jak w hamaku, a jak podrośnie to ustawie go bardziej na siedząco...

69481621

69481199

a niedobre:
69093342

69861997

Dzięki Teddy - rozjaśniłaś mi umysł :-) Ja myślałam o kupnie ADBORA, ale widzę, że Ty go odradzasz. Tak więc poszukiwania rozpocznę od początku. Choć szczerze mówiąc to boję się, że mały nie będzie chciał wogóle w leżaczku siedzieć :-( Dlatego wibracje i inne bajery odpadają ...

reklama
Orzech - ubranko pod spód już kupiłam. Biały dresik, którego fotkę zresztą pokazałam. Jeżeli chodzi o kurteczkę to najprawdopodobniej wystąpi w błękitnej, którą mamy. No chyba, że coś mi się bardzo spodoba to kupię. Ale póki co widziałam tylko polarkowe - kiepskiej jakości ! Więc to co ma o niebo mi się lepiej podoba :-)

Do góry