reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Z tą firmą to nie głupi pomysł szkoda że jesteś z W-wy bo rzeczywiście w naszych sklepach to jakoś tak smutno po stronie dla chłopców:dzinsiki i koszule, nic specjalnego a te dresiki z Anglii bajka!!!śliczne!!U nas też są ładne ale trzeba za nie wybulić min 60 zł

reklama
Doxa zauważyłam na zdjęciach Twojego synka ze macie taki fajny stojaczek do kąpieli. Gdzie mozna taki kupić?
Nigdzie wcześniej ich nie spotkałam a plastikowe wydają mi się niewygodne dla maluszka.
Położna w SzR polecała nam też takie hamaczki które przyczepia się do brzegów wanienki ale nie mam pojęcia gdzie to kupić.
W Babicach np. nie było (tak na marginesie też polecam ten sklep :)) w innych sklepach też są tylko podkładki plastikowe lub z gąbki.
Może ktoś z Was wie gdzie można to kupić?
Pozdrawiam.

Luszka akurat ja ten "stojaczek" do kąpieli odziedziczyłam po synkach mojej siostry ;), ale wydaje mi się, że widziałam tego typu właśnie w sklepie w Babicach (z tyłu za wózkami stoją wanienki, foteliki samochodowe i tam pod oknem widziałam te stojaczki - tak mi się wydaje!) Muszę przyznać, że rzeczywiście się sprawdza i jest wygodny w użyciu!

Doxa dzięki za odpowiedź. Będę w takim razie wysyłać męża do Babic ;D
Niestety kiedy kupowaliśmy tam wanienkę (jakieś 2-3 tygodnie temu) to nie było tych stojaczków tylko plastikowe albo podkładki z gąbki. Ale może teraz sie uda.
Pozdrawiam wszystkich.

no wlasnie ja kupilam ta podkladke z gabki i wcale nie mam ochoty jej uzywac, jakos wydaje mi sie, ze najchetniej bedziemy trzymac mala na reku.....ale zobaczy sie.
Gabka i tak ma krotki czas zdatnosci do uzytku ;)

Faktycznie fajna sprawa z tym leżaczkiem. Ja cały czas używam mojego przedramienia i póki co nie zrobiłam dzidzi krzywdy. Zastanawiam się tylko czy Tymeczkowi wygodnie jest na mojej ręce czy raczej wolałby swobodnie sobie leżeć na leżaczku :-)

Wczoraj otrzymałam przesyłkę, która bardzo mnie zaskoczyła. Nie wiem za bardzo od kogo, ale dostaliśmy ogromną pakę pampersów :-) Domyślam się tylko, że kiedyś na SZR dali nam jakąś ankietę do wypełnienia i trzeba było ułożyć jakieś hasło. Mój mąż coś rymnął :-) i może to jest nagroda... miłe i bardzo praktyczne :-)

reklama
a dziękuję :)
najfajniejszy jest ten niebieski zestawik z kapelutkiem...
ale słabe są te zdjęcia...
jak juz tymuś się narodzi, to go odzieję w to i wam przedstawię ;D

Do góry