reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Ja sie nie spotkalam z taka rozmiarowka ja spotkalam od "0" a myslisz, ze jak pojdziesz do sklepu z dzieckimi rzeczami, to nie bedzie??
a jaka Ty chcialabys ta czapeczke, jakas specjalna czy z tych bawelnianach??

reklama
z bawełnianych... taka pokąpielowa... najlepiej smerfetkę...

"wyjsciowe" mam w rozmiarze 36 i są troche za duże, ale od biedy mogą byc...

Teddy, mam pytanie odnośnie czapeczek. Ile jest potrzebnych? Bo ja mam jakąś schizę czapeczkową - chyba mam wszystkie duże, jedna jakas taka ok mi się wydaje, w sumie mam 5, ale dwie z nich są naprawdę duuuuże... A jeszcze mam czas, żeby ew. dokupić. Mam chyba tylko jedną na 1 miesiąc, ze 2 na 2-4 miesiące, boje się czy nie okaże się, że nie mam co Natalce na głowę włożyć, bo jej na oczy spadną.

ja nie mam żadnej na taka malutka główke... :)

więc normalnie w dzień Krasnal ma golą - i jest oki... tylko po kąpieli na mniej więcej godzinke zakładam mu to co mam, znaczy o 2 n-ry za dużą i musze patrzeć, żeby mu się na buzię nie przekręcła...

myślę że 2 czapeczki bawełniane na dana więlkośc to aż nadmiar szczęścia... :)
a tych wyjściowych to przecież możesz mieć wg uznania...

jak potrzebujesz takie zwykle, to ja CI radze Teddy skoczyc do zwyklego sklepu z rzeczami dla dzieci, nawet jak to bedzie niatrakcyjny cenowo sklep, to czy zaplacisz 3 zl za sztuke czy 5 to nie gra roli a kupione masz od razu :)

Teddy - ja mam ten sam problem. Wszystkie czapeczki za duże i serce mi peka jak widzę, że Tymek na oczy przez te czapki nie widzi. Bawełnianych wogóle nie stosuję, ale te wyjściowe to w takim rozmiarze baaaaaaaardzo trudno dostać. Mam nadzieję, że szybko dorośnie do czapeczek, które mamy :-)

Teddy myślę, że w większości sklepów z art. dziecięcymi, spróbuj może w Świecie Dziecka, mają tam wszystkiego duży wybór, to może i czapeczek!

PS. mój Olivierek jak się urodził miał dokładnie 34cm w obwodzie główki :)

żeby to było takie proste... ;)

w większości sklepów rozmiary zaczynaja się od 36... a Krasnal ma 33 cm....
no nic, na razie będzie wyglądał jak replika pomnika małego powstańca, ale w końcu kiedyś podrośnie... :)

niby znalazłam coś na allegro na 30-34, zobaczymy, pewnie i tak beda za duże... ;)

reklama
Do góry