reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Własnie do scainy dostep ja tylko mam bo karta jest w moim portfelu...chyab jakas lewizna wpadła do kieszeni.Dzis ma przywiez posciel wiec pokaze wam co zakupił. Wczoraj przywiozł posciel ale kolory mi nie pasowały bo zielona z zoltym a ja przescieradełko mam juz rozowe a do tego z GLUCKA i za 3 czesci zapłacił 115zł - lekka przesada ....hmmmmm tyle kasy miał swojej

Efunia ja też wszędzie szukałam takiego leżaczka ale mi sie nie udało :( ale będę polować dalej. ;)
Ewcia ubranka dla dzidzi prześliczne. :)

No to ja też się pochwalę swoim ostatnim zakupem :-)
Dzisiaj będzie jego premiera ... jak się Tymek obudzi. W nocy to nie śpi a teraz ... :-D Kochany misiek !!!

654896792gi.jpg

Fajny kombinezon. Ja póki co nie kupowałam, uznałam, że zobaczę jaka Natalia będzie duża :) A Tymuś to już kawał faceta.

reklama
Ja niestety musiałam ten kombinezon dokupić, ponieważ wszystkie , które mamy były na niego za duże. Topił się w nich. Ten jest w rozm. 62 i myślę, że do końca roku nam posłuży. Później bedziemy korzystać z tych wiekszych.

Masz rację poczekaj, aż dzidzia bedzie na świecie. Sklepy są teraz dobrze zaopatrzone więc nie będziesz miała kłopotu.

Do góry