reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Jolik dzieki za odpowiedz, ja tez juz kupilam ten laktator i mam nadzieje, ze bedzie uzywany...tzn mysle teraz o tym, ze bede miala na tyle pokarmu, zeby go jeszcze "magazynowac" ;)
Podobno jest super, polecalo mi go wiele osob, ktore byly z niego bardzo zadowolone, mam nadzieje, ze CI tez bedzie odpowiadal :)

Lucky ale Twoja corunia tez rosnie w brzuszku, przestan sie przejmowac, pamietaj, ze termin porodu jeszcze nie nadszedl ;)

reklama
Orzech oby do terminu się urodziła, do 9 października spokojnie mogę noasić, ale dalej to już raczej nie, wolałabym urodzić.

lucky leżałam teraz z dwiema laskami w 42 tygodniu... to dopiero ból... one już dostawały kręćka! ja też bym tak nie chciała :p

Lucky - no zobacz jak to jest. Tak sie cieszyłam, że jedna z Was ma na ten sam termin co ja, a tu taka niespodzianka :-) Jak Ty urodzisz o czasie to mój synuś będzie świętował swój 1 miesiąc !!!

Tak Orzeszku!
Jeden został rozruszany wtedy co pisałam i wyciągnięty. Problemem był drugi, ale tylko 2 dni. Bo się rozruszał i tydzień po pierwszym, drugi zawitał do pudełka!! ;D

reklama
Na pewno pogratuluję Dzięki. Przynajmniej składnie bedę mogłaa wyjaśnić dziecku, co robię przed kompem, tyle czasu. Jakoś nie może zrozumieć, że można tyle pisać i pisać, a czasami śmiać się w głos ;)

Do góry