reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Patka te bodziaki rozpinane calkowicie sa super, szczegolnie dla takich maluszkow i szczegolnie dla swiezych mamusiek...ja kujpilam tylko takie :) mam 14 sztuk....nie braknie ;)

Alunia ten Twoj becik mi sie nie otwiera.

Magdusiek bo Medela ma 2 typy ręcznych laktatorów, ja mam ten tańszy czyli muszę odciągać tłok ruchem od siebie, ten droższy jest trochę wygodniejszy bo naciśka się tłok palcami do dołu (łatwiej i wygodniej). Mi wystarcza ten tańszy, bo zbyt często go nie używam, a mleka mam tyle że praktycznie samo leci ;)

Aaaa i oczywiście do niego możesz wypożyczyć z firmy za 5zł na dobę dokładnie taką maszynkę jak Tracy Hogg używała w którymś z odcinków (tzn. ona przyniosła ją dla jednej z matek aby odciągała ;)), w laktatorze są specjalne końcówki do podłączenia i wtedy już w sposób elektryczny można odciągać, nawet 2 piersi na raz ;D ;D

Doxa, dziękuję Ci bardzo, właśnie nie byłam pewna czy do każdego ta wypożyczana końcówka pasuje. A wolę kupić sobie ten tańszy, starczy mi jeszcze na coś :) Nie podejrzewam, żebym zbyt często musiała z niego korzystać, bo mogę być w domu jak długo chcę, to plus luźnej pracy, minus niestety jest taki, że za czas kiedy nie pracuję nikt mi nie płaci ;)
A w razie draki będę szukała innego....... OK, to ja jutro idę i kupuję! I kończę z tematem laktatorów ;)

Bardzo dobrze, że piszesz, wrzuciłam sobie Ciebie do ulubionych sprzedających, będę zaglądała co jakiś czas. BVo na razie mam wszystko.....

reklama
Na dworze coraz chłodniej a mój synuś nie ma ciepłego kocyka :-) więc mu kupiłam (ten na wprost):

649948681fd.jpg

Do góry