reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Jolik kocyk prześliczny. Można wiedzieć gdzie go kupiłaś?
Chodzi mi o to czy na giełdzie internetowej czy w zwykłym sklepie?

Luszka - oczywiście na Allegro :-) W sklepie widziałam o wiele droższe.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64994868

Mam nadzieję, że do soboty go dostanę.
Dzisiaj za to dotarła przesyłka z laktatorem. Kupiłam AVENT ISIS. Zapłaciłam na Allegro 138 zł z kosztami przesyłki - oczywiście produkt nowy, a w sklepie można go dostać za 185 zł !!!

Jolik a dlaczego wlasnie teraz kupilas laktator?
Bedziesz magazynowac jedzonko dla Tymusia, jak tak, to w czym masz zamiar zamrazac?

Orzech - laktator kupiłam własnie teraz bo pomału zamierzam tak jak to określiłaś "magazynować" pokarm. Zresztą mam zamiar karmić jak najdłużej, więc w pracy też trzeba będzie odciągać bo inaczej piersi mi eksplodują.
Do magazynowania mam zamiar używać tych "cudownych" woreczków specjalnie do tego przygotowanych :-)

Jolik kocyk śliczny, mi teściowa kupiła taki, pokazała go, ale powiedziała, ze da jak się dzidzia urodzi. Jest super milusi w dotyku...mmmmm...
Tak sobie dzisiaj myślę ze miałyśmy termin na jeden dzień, ja jeszcze dzidzie w brzuszku noszę i co najgorsze nie zamierza wyjść, a Tymuś już taki duży...

Jolik dzieki za informację co do kocyka. :)
Inne też są prześliczne i chyba sie zdecyduję na jeden, mam tylko nadzieję ze zdąży dojść zanim urodze. Mam już co prawda 2 kocyki ale są dość cienkie jeden bawełniany a drugi polarkowy. Ten jest chyba dość gruby a na pewno przyda się na zimę.
Pozdrawiam. :)

ja kupilam fajny kocy akrylowy dla dzieci o wymiarach 80x100 w Biedronce bardzo tanio bo za 19,99 jest cieplutki i milutki polecam

reklama
no właśnie ja też widziałam w biedronce te kocyki, a dziś ide z moim na zakupy więc może też kupię taki kocyk bo to zawsze się przyda,jeden kocyk taki grubszy dla niuni mam ,ale drugi się też przyda ;) ;)

Do góry