reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Ten rozmiar 62 cm, faktycznie spory. Ale lepiej większy, niz mniejszy. A co do wielkości mojego Syna, to mam obawy czy rozmiar 56 cm, którego mam sporo w domu, bedzie dobry. Synuś ponoć do małych nie należy ::)

reklama
Dziewczyny, razem z wózkiem odebrałam śpiworek do wózka. Jest cieplutki bardzo, cieszę się, że opamiętałam się z kupnem kombinezonu, bo przegrzałabym Malutką jak nic! Mam tylko wątpliwośc, w takim śpiworku dziecko ma chyba odkryte rączki, nie? I co na te rączki? Nie chodzi mi o całe dłonie, przeciez z głowa jej nie zapakuję do śpiworka?
A śpiworek duży jest, bo też na później do spacerówki, ma nawet dziurki, żeby można go było przełożyć przez szelki spacerówkowe. I można odpiąc suwak i zostawić samo dno jako taka jakby wyściółkę ciepłą.

Ja dzisiaj znowu wydałam kasę na ciuszki. Tym razem dla Oli i dla Juniora, żeby było sparwiedliwie.
Patka, byłaś po te kompleciki w H&M??
Dzisiaj nawiedziłam Arkadię i tam te z kaczkami i różkami na kapturku tez po 29 zł, a śpiszki welurowe wszystkie po 24 zł. No i te bajeczne "bluzy" po 14 zł. Kupiłam wszystko + czapka z welurku na zimę w kolorze ciemnej wedlowskiej czekolady i takież same rękawiczki. :laugh:

Małgoś byłam wczoraj na Targówku i tylko te dresiki błękitne welurowe (z żyrafką) były tańsze niż w Arkadii. Oczywiście nabyłam ;D Dokupiłam też sobie bodziaki (te pakowane po 2 i całe rozpinane) bo jakoś jak wspominałam mam mało tych najmniejszych ciuszków, a w ogóle chyba lepiej kupować całe rozpinane body bo podobno nie wszystkie dzieci dobrze znoszą wkładanie czegokolwiek przez głowę.

Aaa spodobał mi się też bawełniany pajacyk z tygryskiem, nie widziałam go w Arkadii. Nie kupiłam i teraz myślę, że jeszcze się tam po niego wybiorę. ;D

Hi hi, Patka, ja chyba wybiorę się do Arkadii w piątek, przed wizytą u lekarza. Blisko mi będzie, a chciałam tez zajrzeć do smyka, bo tak mi się placze po głowie, że chyba nie mam wcale oliwki ani niczego takiego.... A jak znam siebnie to oliwki nie kupię za to w H&M z pewnością coś nabędę.

To tak, jak ja! Nigdy nie moge sie opanować. Olka jest juz starsza, więc tyleż samo czasu spedzam w Zarze. Boskie :angel:maja tam ciuchy dla młodych dziewczynek ;D

Zarę też lubię..... a H&M słynie już na całą moją rodzinę. W ostatni weekend jak przyjechało cioteczne rodzeństwo z dodatkami to też pojechali do H&M (bo w Łodzi nie ma) i wrócili z naręczem siatek. A dziewczyny często proszą tuż przed Gwiazdką, żeby MIkołaj wpadł do H&M i tam coś dla nich znalazł w prezencie. O kurcze, w te święta to dopiero czadersko będzie :) Chyba już zacznę zbierać fundusze...

reklama
Doxa, przepraszam, ale mam jeszcze jedno pytanie o ten laktator. Bo znalazłam dwa różne medeli i nie jestem pewna... jak on się dokładnie nazywa?

Do góry