reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Karen najwazniejsze, ze sie wyjasnilo i wycofalas skarge, skad moglas wiedziec, ze to bedzie mialo az takie konsekwencje. Nie denerwuj sie, nie mozemy niepokoic dzidzi. Listonoszowi napewno wyjasnilas dlaczego tak sie stalo i rozumie.

reklama
POwiedzcie mi, czy rzeczy dla dzieci składacie w szafie czy wieszacie? a jesli wieszacie to skąd macie małe wieszaczki? Patrzyłam w killku sklepach i coś nie mogę na takie trafić...

No ja tak samo wg rozmiarów w szafce i atkich 3 wilgachnych szufladach w regale, a małe czapeczki buciki i skarpetki w 2 maleńskich szuflaceczkach.

magdusiek ja poukladalam w komodzie, posortowane ladnie, w jednej szufladce bodziali obok w drugiej bluzeczki, nizej pajacyki, polspiochy i spioszki, na samym dole rzeczy rzadziej uzywane. Ale dodam, ze neimma zadnych sukieneczek, ktore powinny wisiec...wcale nie mam sukueneszek ;)

ubrankawkomodzie4sq.jpg

wieszaczki to tylko jak kupujemy ubranka to czasami dodaja do tego wieszaczki...(w H&M zasze daja z wieszakiem)

dzieki, lubie miec w szafie porzadek, to prawda :)

Lucky fajne spioszki ;) mam te niebieskie, sa z cieniutkiej bawelenki, mieciutkiej :)

Orzech są śliczne, ale ja już mam masę ubranek.
Wieci ile kosztuje ta pozytywaka do łóżeczka?? Taka z misiami ale nie plastikowymi??

reklama
Do góry