reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Dziękuję Orzeszku za informację dotyczącą wyparzania laktatora. Przy moim nie ma instrukcji ani w języku polskim ani w niemieckim, gdyż nie kupiłam go w sklepie:-(( Jest po angielsku, a mój angielski pozostawia wieeeeeeeele do życzenia ::)

reklama
No tak tyle że mój mały to nawet nie doczeka w nim zimy bo kupiłam rozmiar 62 ponieważ nie wiedziałam że dzidziol przeżyje w takim kombinezonie zimę...szkoda bo naprawdę jest śliczne

Kaszu z tymi stópkami to niegłupi pomysł , tylko podwinąć i gotowe kombinezon do wiosny posłuzy. Tylko o jakichś bucikach ciepluchnych trzeba by pomyśleć.

Magda25 o ile dobrze pamiętam to umiesz szyć -trochę ocieplacza i materiału i buty jak w najlepszym sklepie, albo jescze lepsze!! Ostatnio widziałam dla takich naszych maluszków kapcie za ok 50 zł. :)

Magda25 pisze:
Mmm to o Karen chodzi nie o mnie, mój kombinezon posłuzi dzidzi całą zimę , bo ja kupiłam większy niz Karen

no tak coś mi się pomieszało :)

ale mam do Ciebie pytanie: szyłaś może falbankę do łóżeczka tą zakrywającą przestrzeń pomiędzy materacem a dnem czy masz łóżeczko z odsuwanym bokiem??

Nie szyłam , bo nie było takiej potrzeby . A łóżeczko mam normalne , drewniane , bez odsuwanych boków. Przy moich psach falbanka nie zdałaby egzaminu ;D

właśnie sie zastanawiam czy nie uszyć a może kupić albo wogóle zrezygnować bo to tylko zbiorowisko kurzu, a w zimie będziemy palić w piecu... to chyba lepiej będzie zcierać kurz szmatką... sama już nie wiem... :(

reklama
Pamiętacie moją przygodę z listonoszem, który zostawił mi paczkę pod drzwiami?Napisałam skargę, no i dzisiaj przyszedł do mnie skruszony i prosił o wycofanie skargi, wszystko wyjaśnił, ze dostał przyzwolenie od cioci, z którą mieszkamy, na taki proceder...całkiem miły gość...grozi mu dysyplinarne zwolnienie i prokuratura!!!Jakie ja mam wyżuty sumienia... :( Już napisałam to wycofanie skargi...ale jakie ja mam wyżuty sumienia

Do góry