reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Gdyby Dzidziuś okazał się w porządku, byłoby fajnie, bo cena jest naprawdę ok. Moze go wypróbuje, ale już i tak teraz mam Lovelę.Dzieki za odpowiedzi ;)

Ja też mam Lovele...
płukałam wszystko po 2 razy i jeszcze chyba by sie trzeci raz przydało... bo niestety wszystko pachnie... :(
znacie może jakiś niepachnący proszek???

po Jelpie wydaje mi sie, ze jest najmniej intensywny zapach. ja bym powiedziała, ze własnie bezzapachowy,ale moze to moje złudzenie. ewentualnie kup prawdziwe płatki mydlane.

to jest taki proszek , ktory sie nazywa Sonet. do kupienia tylko w duzych miastach albo na stronie sklepu ekologicznego. tylko, ze nie jest tani , bo około 40 zł za 2kg, zaleta jest to, ze dozuje sie go na łyzki wiec zuzycie jest takie jak przy innym proszku.( na 138 prań) ale jest całkowicie bezzapachowy, bez fosforanów i enzymów.
albo płatki mydlane z szarego mydła.

138 prań???
precyzja godna podziwu... ;)

to w sumie drogo nie wychodzi... bo z normalnego 1,8 kg wyszło mi 16...
specjalnie policzyłam.... :)

??? cos przegiełam .138 kg prania.! ale ja juz go wyprobowałam i starcza na jakies 50 . piore w tym reczniki i bielizne, bo to sa rzeczy, ktore nie lubie jak pachna.

no ja mam pralke 3-kilową (znaczy wsady sa 3 kilo)... to nawet na więcej by starczył...

tyle, że nigdzie takiego proszku nie widziałam...

reklama
Teddy tu masz sklepy w wawie tam maja za 4 zł probki płynu do prania Sonett. sprobowac zawsze mozesz, a nie wydasz całej kasy. i w sklepach jest chyba taniej niz na internecie, ale głowy nie dam sobie uciac. :)

Sklep Smak Natury
Al. KEN 19

Sklep Żółty Cesarz
ul. Bruna 34

Sklep ze zdrową żywnością Gassio
ul. Moliera 2

Art of living
ul. Prochowa 35

Rajski Ogród
Sadyba Best Mall
ul. Powsińska 31

Herbaty Świata