reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

No właśnie przez ten płacz to moje oczy wyglądają dzisiaj tragicznie.Chyba tak zrobię z tą torbą.
Ja też własciwie jestem w sytuacji podbramkowej, bo dziecko pcha się juz na świat, ale mój mąż chyba tego nie rozumie!!!
A co do prania, to w poprzedniej ciąży używałam proszku Jelp i dzidzi nie uczulało.Myślę że też postawię na Jelp`a bo byłam zadowolona.

reklama
Monique ja dodatkowo jeszcze leze wiec pranie, prasowanie , układanie odpada.To tez jest powod dlaczego mam juz wszystko zrobione. Jak trafiłam do szpitala to tez ryczałam, ze nic nie mam zrobione i w ogole. Mamcia mi troche pomogła i teraz juz tylko niech sie dzidzia rodzi :)

nie ma co plakac Monique Strauss ;) zdazysz na pewno, pogadaj z mezem, ze przygotowanie rzeczy dla dzidzi da Wam potem wiecej spokoju, ale jak on jeszcze konczy remont, to tez trzeba byc wyrozumialym, prawda? on tez przygotowuje to dla malenstwa ;)
Lindsay ma racje, spakuj sobie torby do szpitala i bedziesz spokojniejsza, a przygotowanie reszty to 2 dni spokojnej przyjemnej pracy wcale nie trzeba miec na to mieisaca ;)

Czy któraś z was wie, jak należy wysterylizować butelki ze smoczkami i laktator Aventu? Czy się gotuje (jeżeli tak, to jak długo) czy tylko chwilę trzyma w gorącej wodzie? Mam już wszystko przygotowane za wyjątkiem butelek i laktatora.

Ja na azrie o foteliku nie mysle poniewaz nie mamy teraz samochodu ..jedynie firmowe ale z tylu jest kratka i nie ma siedzen..dopiero na wiosne planujemy kupic nam brum brum :) :)

Ewcia, to chociaż pożyczcie od kogoś fotelik na czas przewozu maluszka ze szpitala. Ostatnio czytałam na forum o wypadkach, jak ktoś nie miał fotelika i przewoził dziecko. Niby krótki odcinek drogi, ale... ułanów nie brakuje :mad: Wystarczy, że taki ułan wbije nam się w tył samochodu i może być nieszczęście :-[

reklama
Do góry