reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Kocyki - dobry temat. Mam 2, jeden duży gruby (już na zimę), drugi mały polarkowy.
Koleżanka polecała mi kocyki z madercare (te takie ażurowe - dość duże). Sama ma i jest zachwycona bo sprawdzają się i w chłodniejsze dni (składa go podwójnie) i w cieplejsze bo wtedy używa bez składania. Ale nie wiem ile kosztuje takie cudo, bo już po prostu kupiłam wcześniej te polskie zwykłe.

reklama
jejkuuu ile ja mam kocy, kocyków kocyczków do wyboru do koloru ojciec mojego Łukasza mi poprzynosił.Przydadzą się z kilku małych porobie sobie rożki jak powkaładam je w małe poszewki :)

Ha, ha a ja w niedzielę przed samym zamknięciem wybrałam się do Galerii Mokotów (mój małż niedaleko ma biuro i musiał tam zajrzeć), no to skorzystałam i powchodziłam do paru sklepów. I tam jest jakiś sklepik gdzie mają ubranka dla dzieci.
Widzę przy wejściu śpiworko - kombinezoniki, no to pcham się dalej i prosto do nich walę. Oglądam - zwykły wór, jeszcze na wierzchu zapinany na olbrzymie guziki (pod spodem nie pamiętam - te guziki chyba dla ozdoby były)  ::)
No i tak zerknęłam na cenę...
Tak dokładnie to 670zł, jedyne, okazja ;D ;D ;D
Guziki nie były złote, ani z platyny (brylantów też nie zauważyłam)
Tylko nie wykupcie wszystkich ;) ;D ;D ;D
Ja akurat drobnych nie miałam, nie mogę sobie darować ;) ;D ;D

Orzeszku dzieki za info :) Wyczerpujacy opis, jak zwykle ;D

Patka, bylo brac zaraz dwa i podeslalbys mi poczta ;)

reklama
Do góry