reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Bedzie dobrze. Taka ta nasza Polska jest. Musi się wiele zmienić. Jak ludzie bedą dobrze zarabiać, jak zmienia sie przepisy o służbie zdrowia, oświacie itp. To na pewno bedzie lepiej. Na razie trzeba sie jakoś odnaleźć w tym wszystkim.
Misiaczku, bedziesz mamuśką byc może już w sobotę. O tym myśl!!

reklama
Byłam wczoraj w sklepie dzidziusiowym i dokupiłam reszte brakujących mi rzeczy , do pełni szczęścia brakuje mi tylko sudokremu i termometru. A i przyszło mi z allegro nosidełko. Jestem bardzo zadowolona z dnia wczorajszego . A ile było śmiechu jak przymierzałam czy owo nosidełko będzie mi pasować . szyscy się śmiali , że jak będę miała brzuch za ciężki to w owym nosidełku będzie mi wygodniej chodzić i będę brzuch na plecach nosić.

Dziewczyny kupowalyscie/ kupujecie juz laktatory i butelki??? Bo dostaje sprzeczne sygnaly... Z jednej strony, ze koniecznie, z drugiej, ze absolutnie, bo nie wiadomo jaki lakator i w ogole niekoniecznie sie tych butelek uzywa... HELP!!!

vertigo ja kupilam laktator aventu i tam byla jedna butelka i na razie wystarczy.
Orzech czy juz przebadałas te jednorazowe wkladki laktacyjne ? kto probował belli ?

Dzieki Małgoś... musze przyznać, że mnie przekonałaś do tego wszystkiego swoim podejsciem i już mi dziś lepiej... :)

Vertigo, ja mam butelki - 4 sztuki - 2 małe i 2 większe...
zmarnować się nie zmarnują... a cholera wie jak to będzie w tym karmieniem od początku...
ale nawet jak sie teraz nie wykorzysta, to za pare miesiecy bedzie jak znalazł na soczki, herbatki...

nad laktatorem sie cały czas zastanawiam, ale nie "czy kupić" tylko jaki... wszyscy polecają tego Aventa, ale on jest drogi a może sie okazac zupełnie niepotrzebny...

około 140-150 zł... zależy gdzie kupujesz...

wiec jak sie ma nie przydać do troche szkoda... co innego jak bedzie w stałym użyciu...

działajacy na tej samej zasadzie Canpola kosztuje 90...

reklama
Do góry