reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

No mi brakuje tych dwóch koszul. Ale wzięłam się powoli też za pakowanie. Dziś kosmetyczka (właściwie kosmetyczki bo dużo tego) :)

reklama
a ja się martwię czy zdążę...Mam tylko ciuszki, kocyki i ręczniczki dla maluszka, tyle jeszcze do kupienia.W domu jeszcze remont.Modlę się żeby dzidzia jeszcze poczekała z wychodzeniem, bo gdzie ja ja przyjmę? Ale mam stresa, i ta dzisiejsza szara pogoda- dobija mnie.
Ciuszków też jeszcze nie piorę bo przecież i tak jeszcze wszystko z gipsu będzie.

Monique mnie zmobilizowały dziewczyny z forum ;) Zaczęłam straszyć męża, że porody się już zaczęły (do tego moje własne bóle brzucha) i prawie wszystko kupiliśmy w jeden dzień (oczywiście z rzeczy które nie mogą czekać). :)
Także też się pewnie uwiniesz szybciutko (jak nie to już możemy Cię zacząć straszyć ;) ;D)

magda25 a ile trzeba kupić materiału na pościel?? Bo jeden komplet mama mi uszyje tylko nie wiem ile materiału kupić.

Zrobiłam ulubiony obiadek mojego mężusia i przechodzę do ataku.Rzeczywiście muszę go zacząć "naciskać" bo inaczej...A tak wogóle to Doxa i Jolik to na którego października miały terminy? Moja ginka tez mnie straszy że do terminu to raczej nie dociągnę.

czesc :)
tak, tak Monique Strauss najlepszym dopingiem sa dziewczyny na forum, mnie tez zmobilizowaly, tylko jakos te torby na razie odlogiem leza ;)
Jolik miala termin na 10-go a Doxa na 11-go....hhhmmm ;)

dziewczyny kuzynka mojego meza miala termin na 14 ,10 i w wczoraj o 23 miala cesarke ma juz coreczke i jest dobrze ale duza byla bo 58 i 3700 :laugh: :laugh: :laugh:
Przed chiwlka wlasnie dostalam smska

Alunia pisze:
ja kupilam 3m z czego wyszlo mi 1poszewka na kolderke 100x130 i 2 poduszewki na poduszke 40x60

dzięki za odpowiedź, zaraz lecę po materiał :)

ewcia1981 pisze:
dziewczyny kuzynka mojego meza miala termin na 14 ,10 i w wczoraj o 23 miala cesarke ma juz coreczke i jest dobrze ale duza byla bo 58 i 3700 :laugh: :laugh: :laugh:
Przed chiwlka wlasnie dostalam smska

no i same duże dzieci się rodzą :) może to po tegorocznych owocach, wyjątkowo dobre i tanie były :)

reklama
Do góry