reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Teddy pisze:
rodzice przyjechali w odwiedziny i dowiedzieli sie, że to podczas szykowania balonow na dyskotekę...
.... a że my po 10 lat miałyśmy, to ***** wiedziałyśmy co to jest... i sie nie wychylałyśmy...
dopiero po 2 latach jak sie spotkałyśmy na innych koloniach, to temat wrócił... ;)

No ładnie. A nie nakryłyście nikogo? :laugh:

reklama
to nie do końca tak...
po drodze z pokojów do kibla byla stołówka i stamtad nas doszedł tekst "leszku, jak Ty się ślinisz"... na naszą wiedzę wtedy, to nasza pani całowała się z panem od chłopaków... ale rano, przy wejsciu na stołówkę kolezanka miała ten mały wypadek... było troche szumu, ale jakoś to tak sie potoczyło, że nikt nic nie wiedział... :)

nooo to fajne te kolonie musialy byc...
ja bylam raz, wychowawczyni byla taka pod typ "patka" - drobniutka i kochana...
kochana dla mnie byla nie tylko ona po tygodniu mojego ryczenia wymiekly w grupie nawet najbardziej wulgarne dziewuchy :laugh: a ja dalej ryczalam, cale 2 tygodnie...mino tego, ze bylam z bratem, ja nie wiem, jak to moglo byc ;)

Fajne zakupy zrobilas Patka :) Ja tez wstapilam wczoraj do H&M chcialam zrobic malutki przekrecik, bo w domu mialam dwa kompleciki kupione juz chyba 2 miesiace temu, ktore wydawaly mi sie za duze ( 56: 2-4 mies) no wiec kupilam inne, ze stopkami, rozmier mniejsze, czyli 50. na paragonie wynily sie te same nazwy co wtedy, wiec myslalam, ze pojde w przyszlym tygodniu i oddam te kupione dawno na ten nowy paragon.......naiwna jestem...jak przyszlam do odmu, rozlozylam wszystko, to okazalo sie, ze przyda sie i to i tamto ;)
okupilam jeszcze 2 pary spiochow welurkowych, takie calkowicie rozpinane, mysle, ze tez beda bardzo wygodne :) ale to juz koniec zakupow ciuszkowych - basta ;)

No ja wczoraj kupiłam Pampersy i tu niespodzianka okazuje się bowiem że paczka 78 szt się opłaca a 98 szt już nie-za tą mniejszą dałam 43 zł czyli 0,55 zł/szt a ta większa paka była za 68 zł czyli za 0,70 zł/szt.Dziwne ale teraz już wiem zawsze przeliczać na sztuki!Poza tym kupiłam na allegro 2 pajacyki bawełniane,kombinezon polarowy, ocieplany to tak na jesień później kupię zimowy,cieplejszy.Właściwie pozostała mi tylko wanienka do kupienia i lista zamknięta.Aaa... no jeszcze licytuję 3 kaftaniki na allegro bo mam tylko 4 szt i to już wszystko co jest mi potrzebne,trochę przykro...

Oj wiem co czujesz Karen u mnei tez zostala juz tylko wanienka z jakims stojakiem, pieluszki, masc do pupci, no jeszcze jakies chusteczki ale wlasciwie to juz koncowka z kupowaniem na teraz.....nawet wczoraj moj maz powiedzial, tyle czasu czealas na to kupowanie a tu powoli nie ma co kupowac.....bo to jednak inaczej sie kupuje teraz przed porodem niz pozniej z dzidzia po sklepie, teraz emocje kupowania wzmagane sa przez to oczekiwanie ;)

Kupiłam New Baby 2 Mini od 3-6 kg boję się tych new born że dzidzia będzie duża
ale na szczęście są jeszcze ubranka w rozmiarach 68,74 itd także nie koniec ZAKUPOWEGO SZALEŃSTWA!!! ;)

ja mam jeszcze do kupienia sporo , celowo zostawiłam to na wrzesień. Wprawdzie większość ubranek już mam w domku , ale są jeszcze rzeczy takiej jak np. 2 koszulki , 2 kaftaniki , 2 pary skarpetek , kombinezon zimowy , kosmetyki , których jeszcze mi brakuje. Oczywiście wanienka i pampersy też jeszcze czekają w kolejce do zakupienia. Ogólnie zostały mi jeszcze 28 pozycji z mojej kartki która liczyła ok.60 punktów.

reklama
Do góry