reklama
Ja już kiedyś opisywałam fotelik tak przy okazji wózków . Posiadamy taki z bazą , tak , żeby dzieckiem za bardzo nie manewrować, po odpięciu od bazy można montować na wózku , posiada daszek , funkcję kołyski , ogólnie jestem bardzo zadowolona. Firma graco. Choć niektórzy nie pochwalaja tej firmy ja jestem jak najbardziej za.
Efuniu mamy cienkuska (a na Fabię teściów możemy liczyć tylko w awaryjnych sytuacjach- chyba jak kupimy inny fotelik to nie uznają tego jako awaryjną sytuację ;D)efunia pisze:my też mamy małe autko. peugeota 205.
a wy jakie?? kurcze, nie pomyślałam o tym jakoś...
jejku nie pomyslałam o tych pasach.. my wprawdzie mamy duze auto, ale z ciekawosci jutro przymierze ten fotelik.
vertigo jak sie zmienia pieluszki odpowiednio czesto to nie ma szans na odparzenia. przegadalam z moją mama całą sobote na ten temat. ja na spacer czy na noc tez sie czasem bede wspierac jednorazowkami. ale tetra dla mnie to jest to co mnie przekonuje. wszystko wyjdzie w praniu i w Twoim i moim przypadku.
magda a czemu nie pochwalają Graco ?
vertigo jak sie zmienia pieluszki odpowiednio czesto to nie ma szans na odparzenia. przegadalam z moją mama całą sobote na ten temat. ja na spacer czy na noc tez sie czasem bede wspierac jednorazowkami. ale tetra dla mnie to jest to co mnie przekonuje. wszystko wyjdzie w praniu i w Twoim i moim przypadku.
magda a czemu nie pochwalają Graco ?
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Ja też mam fotelik maxi cosi, kupiliśmy cabrio sand, taki jasny beżowy. Jego sie montuje do emmaljungi jak ktos chce, my chyba chcemy, niedawno byłam na zakupach i widziałam jak jeden tatuś targał fotelik z całkiem niedużym brzdącem w środku, ledwo ledwo. Więc ja nie planuję się tak męczyć, będe go zapinała na stelaż wózka i już.
patka my mamy tego peugeocika z 1990 roku, taki staruszek-maluszek moi rodzice mają forda mondeo kombi, bardzo fajny i wygodny, ale nie wiem czy się zamienią podobnie jak twoi teściowie mogą uznać, ze zakup nieodpowiedniego fotelikanie jest sytuacją awaryjna która zmuszałaby ich do zamiany auta ;D
a my fotelik będziemy mieli we wrześniu... kupujemy od znajomych.
właściwie, to żadni znajomi. kupiliśmy od nich na allegro rożek, becik i nosidełko, a ze są z gdańska i mój małżon jechał tam akurat służbowo, to odebrał osobiście, ja wysłałam maila z podziękowaniem i tak sie zaczęła korespondencyjna znajomość
wózek też chyba od nich kupimy, ale później nieco. póki co myślę o foteliku. trzeba będzie przymierzyć.
a my fotelik będziemy mieli we wrześniu... kupujemy od znajomych.
właściwie, to żadni znajomi. kupiliśmy od nich na allegro rożek, becik i nosidełko, a ze są z gdańska i mój małżon jechał tam akurat służbowo, to odebrał osobiście, ja wysłałam maila z podziękowaniem i tak sie zaczęła korespondencyjna znajomość
wózek też chyba od nich kupimy, ale później nieco. póki co myślę o foteliku. trzeba będzie przymierzyć.
reklama
Podziel się: