"W pierwszych dobach warto używać pieluszek tetrowych, aby mieć kontrolę nad ilością wypróżnień. Potem decyzja należy do rodziny. Zwykła tetra, na której wychowały się całe pokolenia dzieci ma swoje zalety. Jest przepuszczalna dla powietrza, nie uczulająca i ekologiczna. Pieluchy jednorazowe mają również sporo zalet. Przede wszystkim są bardzo wygodne, zwłaszcza w nocy i na spacerze czy w podróży. Powinno się dawać dziecku dwie pieluchy, aby stwarzać warunki dla prawidłowego rozwoju stawów biodrowych. Jeśli używamy pieluch jednorazowych, trzeba włożyć dodatkowo jedną tetrową"
reklama
Orzech
Fanka BB :)
mmm ja pislalam o hurtowni "Kaja" doskonaly sklep, sa dwie filie w Gliwicach jedna na ul. Zwirki i Wigury, a druga ( ta gdzie ja robilam zakupy) na Witkiewicza, to ta jednokierunkowa za dworcem aaa i ceny tych bodziakow to ok. 12 PLN.
magdusiek ja tez mam ten fotelik, podobal mi sie ten bezowy kolor, ale w koncu mamy taki morski niebieski....no ale chcialam zapytac jak go sie montuje na emmaljunge, bo tez ja mam, trzeba jakis adapter? fotelik na szafie, wiec nie mam jak poprobowac
magdusiek ja tez mam ten fotelik, podobal mi sie ten bezowy kolor, ale w koncu mamy taki morski niebieski....no ale chcialam zapytac jak go sie montuje na emmaljunge, bo tez ja mam, trzeba jakis adapter? fotelik na szafie, wiec nie mam jak poprobowac
jesli ktoś nie bedzie montował fotelika na wozku to polecam Impalst.cena tez chyba niezła - nowy kosztuje około 365 zł
www.implast.com.pl nazywa sie easybob. wzięłam sobie do serca to co kiedyś pisała Orzech, ze fotelik zaleca sie nowy, bo tez myslałam nad uzywanym
www.implast.com.pl nazywa sie easybob. wzięłam sobie do serca to co kiedyś pisała Orzech, ze fotelik zaleca sie nowy, bo tez myslałam nad uzywanym
mmm
mmm ja pislalam o hurtowni "Kaja" doskonaly sklep, sa dwie filie w Gliwicach jedna na ul. Zwirki i Wigury, a druga ( ta gdzie ja robilam zakupy) na Witkiewicza, to ta jednokierunkowa za dworcem aaa i ceny tych bodziakow to ok. 12 PLN.
Orzech To własnie moj ulubiony sklep, ostatnio spędziłam tam 2 godziny Dzięki
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Orzech - trzeba dokupić adapter. Ja się do niedawna wahałam czy na tyle często będe chodziła z nosidłem, żeby dokupować, ale wystarczyło się porozglądać i zastanowić - w domu długo nie wysiedzę, pogna mnie choćby na zakupy czy gdziekolwiek, policzyłąm ile waży fotelik, dodalam kilka kilogramów na dziecko i przestałam się zastanawiać nad sensownością dokupowania adapteru
U nas Tata Natalki nie lubi ciemnych kolorów, w zasadzie On lubi głównie beżowy, więc inne kolory raczej nie wchodziły w grę wózek też mamy taki oliwkowy, on się nazywa wimbledon.
U nas Tata Natalki nie lubi ciemnych kolorów, w zasadzie On lubi głównie beżowy, więc inne kolory raczej nie wchodziły w grę wózek też mamy taki oliwkowy, on się nazywa wimbledon.
Orzech
mmm szkoda, ze wczesniej nie zgadalysmy sie, moglysmy sie spotkac...teraz juz mnie nie ma w Gliwicach
A bylas w sklepie "wojcika" w Zabrzu w "platanie" jakie tam sa sliczne te ciuszki, tylko zaczynaja sie od 62 i nie ma nic z bielizny, ale ubranka sa cudne.
A bylas w sklepie "wojcika" w Zabrzu w "platanie" jakie tam sa sliczne te ciuszki, tylko zaczynaja sie od 62 i nie ma nic z bielizny, ale ubranka sa cudne.
L
Lucky
Gość
Hej brzuchatki!!!
Ja wczoraj znó zrobiłam małe zakupy kupiłam smoczek, nożyczki, obcinacz, szczoteczkę, grzebyk, gruszkę, płyn do kąpieli, oliwkę i puder.
Ja wczoraj znó zrobiłam małe zakupy kupiłam smoczek, nożyczki, obcinacz, szczoteczkę, grzebyk, gruszkę, płyn do kąpieli, oliwkę i puder.
Orzech
dzieki magdusiek to ja nie dokupie adaptera, bo i tak jak tylko dzidzia bedzie mogla jezdzic bez glebokiego wozka kupujemy spacerowke lekka
ja nie powiem, ze nasz fotelik jest ciemny.....jest w tym watku na str.20. nie ma czarnych dodatkow oprocz budki, dlatego mi sie spodobal
Twoje kolory pasowalyby nam do auta, to byl argument za nimi
ja nie powiem, ze nasz fotelik jest ciemny.....jest w tym watku na str.20. nie ma czarnych dodatkow oprocz budki, dlatego mi sie spodobal
Twoje kolory pasowalyby nam do auta, to byl argument za nimi
A to mój dzisiejszy zakup ;D http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=62334271
reklama
Orzech
Frezja sliczny, widzialam go w sklepie, tez mi sie podobal, ale kupilam w koncu cos innego. Tylko wlasnie tak jak oni pisza, ja kupilam takie dwa kompleciki na 56 i one sa strasznie wielkie....moge zmierzyc jakia dlugosc ma np. body z HM na rozmiar 56 ale na pewno nie 34 cm ale w moncu dzidek dorosnie do tych ciuszkow
Podziel się: