reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

ze tez wczesniej takich nie widzialam! na sam poczatek mam kilka koszulek (zeby pepka nie draznic), zaraz pozniej body - takie jak efunia i na napy (i tez niewiele: jakies 4 chyba - nie bede czekac az mi sterta prania urosnie).

reklama
o nie! zadnej tetry! chcialabys sobie lezec w kompresie z moczu?!

a o co chodzi z fotelikami? jakiej firmy czy jak wyglada?

o fotelik jedno i drugie...
a kto powiedział, ze ja mam zamiar trzymać cały dzień dziecko w jednej pielusze???
właśnie tego sie obawiam w jednorazowych...
zresztą moja decyzja jest nieodwołalna ;D
położna też nam tak doradza...

nie bede probowac Cie przekonywac, ale w jednym musisz mi przyznac racje. a mianowicie, ze jednorazowe pieluchy wychodza taniej.

fotelik mam firmowy (ale nie pamietam jaka to firma, bo kupilam od znajomej i nie ma na nim nazwy - dosc popularny producent wozkow i in. z Hiszpanii). jest do 14kg (tak na max. roczne dziecko) i jednoczesnie pelni funkcje nosidla i kolyski. na palak mozna zalozyc tkanine, ktora ocieni dziecko przed zbyt intensywnym oswietleniem. jest lekki i bardzo latwo montuje sie go do auta.

może taniej... sama nie wiem...
ja myślę, że wszystko wyjdzie "w praniu"...
;D
a czy długość pasów ma znaczenie przy montażu fotelika??

reklama
My pożyczymy od kolegi małża, ale jeszcze go nie widziałam jutro ma go przywiezć.
Ładniutkie te foteliki ale wydaje mi się że dziecko samo siedzące nie będzie chętne do leżenia, bo one są ciekawskie ;) chyba że ma regulowane oparcie.
Ale to są tylko moje domysły.

Do góry