reklama
już raportuję
SKŁAD: 100g maści zawiera:
substancja czynna: glukoza jednowodna 30g, co odpowiada 27,3 bezwodnej glukozy
substancje pomocnicze: woda destylowana, wazelina biała, parafina ciekła, parafina stała, mono- i dioleinian glicerolu (Aracel 186)
czy tobie to coś mówi????
bo mi nie bardzo a jestem ciekawa jak ta glukoza działa bakteriobójczo i przeciwzapalnie
SKŁAD: 100g maści zawiera:
substancja czynna: glukoza jednowodna 30g, co odpowiada 27,3 bezwodnej glukozy
substancje pomocnicze: woda destylowana, wazelina biała, parafina ciekła, parafina stała, mono- i dioleinian glicerolu (Aracel 186)
czy tobie to coś mówi????
bo mi nie bardzo a jestem ciekawa jak ta glukoza działa bakteriobójczo i przeciwzapalnie
nadal poluję na allegro i znalazłam coś od czego włosy na głowie mi dęba stanęły ??? ??? ???
same popatrzcie! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61092107
same popatrzcie! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61092107
masz racje patka ja bym mu wsadziła takie rurki w kazdy otwór ciała... wszystkie 98, które ma do sprzedania...
dodam sobie do obserwowanych i zobacze czy ktoś to kupi..
a potem zgłoszę opiece społecznej! taki mam chytry plan...
dodam sobie do obserwowanych i zobacze czy ktoś to kupi..
a potem zgłoszę opiece społecznej! taki mam chytry plan...
Vertigo
Październikowa Mama 2005
lekarzem to ja nie jestem. moge ci wzor narysowac obstawiam, ze ma dzialanie ochronne i kojace, bo przeciez dodaje sie ja do pozywek dla wzrostu bakterii (sila rzeczy nie moze dzialac bakteriobojczo skoro to wlasnie z niej bakteria ma jedzonko ).
a rurka boska :laugh: zwlaszcza ze jest lepsza od zwyklego termometrA :laugh:
IDE LEZEC!!!
a rurka boska :laugh: zwlaszcza ze jest lepsza od zwyklego termometrA :laugh:
IDE LEZEC!!!
reklama
vertigo, ty leż a ja ci powiem co ukułam już z twoich i mojej przyjaciółki odpowiedzi... otóż ta glukoza wpływa na metabolizm bakterii w taki sposób: one ją chętnie żrą, potem robia się grube i ociężałe, zaczynaja się problemy z naczyniami krwionośnymi, miażdżyca, te sprawy, w końcu zdychają na zawał serca...
nieźle sobie wydedukowałam co??
;D
nieźle sobie wydedukowałam co??
;D
Podziel się: