reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
już raportuję :)
SKŁAD: 100g maści zawiera:
substancja czynna: glukoza jednowodna 30g, co odpowiada 27,3 bezwodnej glukozy
substancje pomocnicze: woda destylowana, wazelina biała, parafina ciekła, parafina stała, mono- i dioleinian glicerolu (Aracel 186)

czy tobie to coś mówi????
bo mi nie bardzo :) a jestem ciekawa jak ta glukoza działa bakteriobójczo i przeciwzapalnie

bardzo ci dziekuje za info! troche mi mowi - jestem biotechnologiem, a pracuje w Katedrze Biochemii i z chemii organicznej tez mam zajecia ;) to Aracel ma dzialanie przeciwbakteryjne i przeciwzapalne.

To wygląda na jakiś horror. Ten sprzedający niech sam sobie włoży tę rurkę....
Ale na allegro są różne dziwy, wczoraj znalazłam kocyki z Ikei po cenie 2x wyższej niż w Ikei!!!!

właśnie molestuje moja przyjaciółkę, która skończyła biotechnologię na polibudzie ale coś mi nie odpowiada, więc ty vertigo, słoneczko powiedz co ta glukoza ma tam za działanie....

masz racje patka ja bym mu wsadziła takie rurki w kazdy otwór ciała... wszystkie 98, które ma do sprzedania...
dodam sobie do obserwowanych i zobacze czy ktoś to kupi..
a potem zgłoszę opiece społecznej! taki mam chytry plan...

lekarzem to ja nie jestem. moge ci wzor narysowac ;) obstawiam, ze ma dzialanie ochronne i kojace, bo przeciez dodaje sie ja do pozywek dla wzrostu bakterii (sila rzeczy nie moze dzialac bakteriobojczo skoro to wlasnie z niej bakteria ma jedzonko ;) ).

a rurka boska :laugh: zwlaszcza ze jest lepsza od zwyklego termometrA :laugh:

IDE LEZEC!!!

reklama
vertigo, ty leż a ja ci powiem co ukułam już z twoich i mojej przyjaciółki odpowiedzi... otóż ta glukoza wpływa na metabolizm bakterii w taki sposób: one ją chętnie żrą, potem robia się grube i ociężałe, zaczynaja się problemy z naczyniami krwionośnymi, miażdżyca, te sprawy, w końcu zdychają na zawał serca...
nieźle sobie wydedukowałam co??
;D

Do góry