reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Wiecie co ja wszystkie apteczne zakupy zrobiłam przez internet znalazłam taką tanią aptekę "dom zdrowia" i naprawdę jest tanio_Ostatnio poszłam do zwykłej apteki i jak zobaczyłam mała oliwkę Bambino za 9,5 zł,asmag 8,5 zł no to nie myśląc długo zrobiłam zakupy na necie a no i jeszcze możecie pogadać z farmaceutą on-line!Byłam w szoku!We wszystkim mi doradził zamówiłam wszystko do dziecka i siebie.http://www.domzdrowia.pl/ zobaczcie na ceny,mnie one się wydają naprawdę małe jak na aptekę...

reklama
faktycznie karen opłata za wysyłke tylko 6 zetów, a jak się kupuje więcej rzeczy, to i tak wychodzi taniej niż w analogowej aptece :)
ciekawe czy recepty tez realizują...
chyba zapytam :)

Kurcze no ceny w aptekach sa powalające i na jednej rzeczy kilka złotych różnicy.Ja tam kupiłam Linomag,Bepanhen,lewatywe,termometr,sól fizjologiczna,kompresy,gaziki nasaczone spirytusem do pepka,tantum rosa,płyn do higieny intymnej

nie wiem czy liste, bo tak pamieci to nie pamietam ;D ale sprobuje. ja kupilam:
- gaziki jałowe
-gaziki nasaczone
- parafine ciekłą
- gruszkę
- wkłady ginekologiczne dla mnie i zwykle podpaski
- koperek i espumisan i rumianek ( czopki i cos przeciwgoraczkowego kupie blizej narodzin, albo juz nawet po - zawsze sa jakies apteki z nocnymi dyzurami w razie co)
- linomag
-alantan
-bepanthen
-sól fizjologiczna
- mam tez nadmanganian potasu ale to tak w razie co

spirytus kupie gdzie indziej i go rozciencze, bo w aptece sa te słabe

tak mysle co jeszcze mam ale nie pamietam. jak sobie przypomne to napisze.

karen jak znalazłaś tam sól fizjologiczną?????????
szukam i nie widzę!
gaziki nasączone spirytem jak sądzę...
też ich tam nie widzę :(

gaziki nasaczone spirytusem nazywaja sie leko firmy lek.a linomag kupilam masc bo kremu nie mozna( od Was sie dowiedzialam) z wit. F

reklama
Do góry