Wiecie co ja wszystkie apteczne zakupy zrobiłam przez internet znalazłam taką tanią aptekę "dom zdrowia" i naprawdę jest tanistatnio poszłam do zwykłej apteki i jak zobaczyłam mała oliwkę Bambino za 9,5 zł,asmag 8,5 zł no to nie myśląc długo zrobiłam zakupy na necie a no i jeszcze możecie pogadać z farmaceutą on-line!Byłam w szoku!We wszystkim mi doradził zamówiłam wszystko do dziecka i siebie.http://www.domzdrowia.pl/ zobaczcie na ceny,mnie one się wydają naprawdę małe jak na aptekę...
reklama
Kurcze no ceny w aptekach sa powalające i na jednej rzeczy kilka złotych różnicy.Ja tam kupiłam Linomag,Bepanhen,lewatywe,termometr,sól fizjologiczna,kompresy,gaziki nasaczone spirytusem do pepka,tantum rosa,płyn do higieny intymnej
nie wiem czy liste, bo tak pamieci to nie pamietam ;D ale sprobuje. ja kupilam:
- gaziki jałowe
-gaziki nasaczone
- parafine ciekłą
- gruszkę
- wkłady ginekologiczne dla mnie i zwykle podpaski
- koperek i espumisan i rumianek ( czopki i cos przeciwgoraczkowego kupie blizej narodzin, albo juz nawet po - zawsze sa jakies apteki z nocnymi dyzurami w razie co)
- linomag
-alantan
-bepanthen
-sól fizjologiczna
- mam tez nadmanganian potasu ale to tak w razie co
spirytus kupie gdzie indziej i go rozciencze, bo w aptece sa te słabe
tak mysle co jeszcze mam ale nie pamietam. jak sobie przypomne to napisze.
- gaziki jałowe
-gaziki nasaczone
- parafine ciekłą
- gruszkę
- wkłady ginekologiczne dla mnie i zwykle podpaski
- koperek i espumisan i rumianek ( czopki i cos przeciwgoraczkowego kupie blizej narodzin, albo juz nawet po - zawsze sa jakies apteki z nocnymi dyzurami w razie co)
- linomag
-alantan
-bepanthen
-sól fizjologiczna
- mam tez nadmanganian potasu ale to tak w razie co
spirytus kupie gdzie indziej i go rozciencze, bo w aptece sa te słabe
tak mysle co jeszcze mam ale nie pamietam. jak sobie przypomne to napisze.
reklama
Podziel się: