reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Witam wszystkie listopadówki pochłonięte szałem zakupów.. ja tak się przejęłam rolą po przeczytaniu Was (głównie jeśli chodzi o szykowanie torby do szpitala), że wpadłam do centrum chińskiego i kupiłam dwie koszule spadochrony :)...
A jak się miewa Małgosia?

reklama
Karen, fajna ta apteka, dodałam sobie do ulubionych, dzięki. Zrobię listę co mi potrzeba i chyba zamówię tam.

Jest tam bardzo dużo no i mnie się wydają te ceny niskie,ja też tam zamiar wszystko kupowac tym bardziej że mąż mi to będzie odbierał bo jeździ przez Zielonki do pracy

Dzisiaj mam wizytę u gina to się dopytam co trzeba zbrać do szpitala w którym będę rodziła.
Mam nadzieję że będzie na mnie rozmiar tych siateczkowych majtoli.

reklama
karen na razie oglądam...
byłam przed chwilą w biedronce i po drodze zaszłam do apteki. najtańszej w miescie. porównałam kilka cen, np. parafina ciekła w mojej aptece 2,81, a w tej internetowej 1,72, falvit tutaj ok. 8 zł, a w internetowej 6 zł...
także jeśli mam kupić kilkanaście rzeczy to nawet wliczając te 6 zetów za przesyłkę opłaca mi się...
lucky z ciekawości zapytałam o majty poporodowe w mojej aptece. największe mieli rozm 40. ty się pewnie zmieścisz, ale ja to nie ma o czym mówić...

Do góry