reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
eee, ja jestem z pomorza i tu też sie mówi galoty ;D
i co wy na to? :)
a przez pięć lat mieszkałam w olsztynie chili na warmii i tam też mówią galoty :)

teddy ja mam trzy koszule do karmienia: jedną dostałam od mamy, kupiła sobie kilka lat temu i nieużywała jej..., drugą kupiłam sobie w lumpeksie jeszcze na studiach i taka jest świetna, że nic się nie podarła i nie zmechaciła (co lumpeks to lumpeks ;D) a guziki jej się rozpinają aż do pempucha, a trzecią kupiłam sobie dwa tygodnie temu w lumpeksie (no, jak widać ja lumpeksiara jestem straszna! ale to moja pasja i namiętność) i jest rozmiaru jakiegoś niestandardowego, flanelowa w kratkę, cała rozpinana...
co do galociarskich, to jeszcze się nie rozglądałam, w czasie ciązy kupuję na rynku majtki typu majtasy (spadochrony, mama size:)) największe jakie mają, bo lubię mieć majty dobrze na dupę naciągnięte i nabrzuch cały aż po zęby prawie...
a takie poporodowe to wezmę co najmniej rozm. 46-48 a najlepiej największe jakie będą mieli ;D

hi hi... Karen, na węchu nie polegaj... ;)

jestem warszawianka z dziada-pradziada... wszyscy u mnie z Warszawy, po obu stronach... tylko dziadek ze strony matki gdzies ze wsi około 50 km od Wawki pochodził, ale jak miał 15 lat, w czasie wojny juz go przywiało tutaj... wiec nawet rodziny nigdzie poza Warszawą nie mam... a szkoda... :)

kurcze efunia...
też szukam 46... ale nigdzie nie ma...
XXL też nie...
ani zwykłych, ani poporodowych... :)

efunia, ja nosze niby te same co przed ciąża, mam takie 3 pary normalnych bawełnianych, ale one już mocno sfatygowane są i przydało by się wymienić...
reszta moich gaci to stringi, ale wiecie jak to w ciąży jest, bardziej ta kuciapka wrażliwa i stringi mi sie nieprzyjemnie wrzynaja... :)

więc muszę cos kupić... ale na pewno nie dam po 20 zl za pare... :)

reklama
ale chodzi ci o zwykłe majty?
ja kupuję na rynku po 3 zł za sztukę i jestem zadowolona, dupa mi oddycha swobodnie, bo wybieram bawełniane, a kupiłam sobie 8 par i wciąz je piorę, bo czasem zmieniam 2 razy dziennie i jakoś nic mi się z nimi nie dzieje... a po ciązy mam zamiar wyciągnąć moje stringi ale to jeszcze trochę...
a te dam kurom jak mówi mój mąż ;D
a takich po 20 zetów żal byłoby mi kurom oddać :) :) hihihi

Do góry