reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Ale wolę, z raczki do rączki!
malgosia_76
Jeszcze nigdy nic nie kupiłam przez neta. Miewałam ochotę, zwłaszcza na allegro, ale nici z tego shoppingu!
Czytalam na forum na Gazeice, ze dziewczyny b sie skarzyly na koszule tej firmy, ze im tam wypada cosik, ale jak patrze na te koszulke to torche nie rozumiem ich uwag. Czy wiecie gdzie w realu mozan taka kupic w Warszawie, bo sa calkiem mile i w rozsadnej cenie. Ale chcialabym najpierw ja przymierzyc. :
malgosia_76
To różnica! Ale czasmi bywa pozorna.
Byłam do wczoraj zdecydowana na zakup rożka z wkładem kokosowym. Na allegro 52 zł + kszty przesyłki. W sklepie poleconym przez Doxę - 72 zł. Więc się prawie zdecydowałam, ale zadzwoniłam do sklpu w którym kupuję wszystko, zapytałam czy mają i za ile. Mają za 55 zł, a ja od tego mam jeszcze 15 % rabatu, więc zrezygnowała, Pieluchy tetrowe po 1,70 sztuka - 15%, to też wyjdzie korzystniej. Może mają tam tez takie koszulki. Zadzwonię i zapytam.
Byłam do wczoraj zdecydowana na zakup rożka z wkładem kokosowym. Na allegro 52 zł + kszty przesyłki. W sklepie poleconym przez Doxę - 72 zł. Więc się prawie zdecydowałam, ale zadzwoniłam do sklpu w którym kupuję wszystko, zapytałam czy mają i za ile. Mają za 55 zł, a ja od tego mam jeszcze 15 % rabatu, więc zrezygnowała, Pieluchy tetrowe po 1,70 sztuka - 15%, to też wyjdzie korzystniej. Może mają tam tez takie koszulki. Zadzwonię i zapytam.
malgosia_76
Teddy, ;D ;D
Może macica po złym szyciu..... to się zdarza czasami
Może macica po złym szyciu..... to się zdarza czasami
malgosia_76
Ida,
więc na pewno wart zmierzyć ;D
więc na pewno wart zmierzyć ;D
reklama
Podziel się: