reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Małgoś, tylko że ten sam produkt, czy kupowany w realu, czy przez net.... to przecież raczej jest taki sam.... ::)

reklama
Ja się właśnie przy tej koszulce przełamałam - to był mój pierwszy zakup przez neta, no i nie żałuję tym bardziej że u niej kupiłam też pieluchy tetrowe za 1,65 a w sklepie dałabym za nie 2,60 to mnie przekonało

Czytalam na forum na Gazeice, ze dziewczyny b sie skarzyly na koszule tej firmy, ze im tam wypada cosik, ale jak patrze na te koszulke to torche nie rozumiem ich uwag. Czy wiecie gdzie w realu mozan taka kupic w Warszawie, bo sa calkiem mile i w rozsadnej cenie. Ale chcialabym najpierw ja przymierzyc. ::)

To różnica! Ale czasmi bywa pozorna.
Byłam do wczoraj zdecydowana na zakup rożka z wkładem kokosowym. Na allegro 52 zł + kszty przesyłki. W sklepie poleconym przez Doxę - 72 zł. Więc się prawie zdecydowałam, ale zadzwoniłam do sklpu w którym kupuję wszystko, zapytałam czy mają i za ile. Mają za 55 zł, a ja od tego mam jeszcze 15 % rabatu, więc zrezygnowała, Pieluchy tetrowe po 1,70 sztuka - 15%, to też wyjdzie korzystniej. Może mają tam tez takie koszulki. Zadzwonię i zapytam.

hi hi...
ale co wypada???

ja rozumiem, że może w takich koszulach pewnych rzeczy nie wypada...
ale ja bym sie az tak nie czepiała.... ładne sa... :)

reklama
Do góry