lucky to prawda ,ale ceny to rzecz wzgledna, bo po pierwsze - zamożność kieszeni, po drugie co chcemy miec -zwykle śpiochy za 10 zł czy markowe za 50, a poaz tym tez region - np. materacyk ktory kupila Jolik za 70 zł u siebie u mnie kosztuje 94 ( najtaniej). no chyba ze chcecie stworzyc liste cenową dla Wawy
reklama
L
Lucky
Gość
Patka no to super jak byś przyjechałą tylo musisz mnie powiadomić wcześniej kiedy , gdzie i o której.
A w TESCO materacyki kokosowo piankowe są po 70 zł więc tnio.
A w TESCO materacyki kokosowo piankowe są po 70 zł więc tnio.
L
Lucky
Gość
Patka będę czekać na wiadomość.
Ej mauśki mówci gdzie coś kupiłyście i za ile, bo chcę sie zorientować w cenach.
Ej mauśki mówci gdzie coś kupiłyście i za ile, bo chcę sie zorientować w cenach.
Właśnie siostra przysłała sms-a że przyjedzie do mnie i pujdziemy kupić łóżeczko, ale mi tak niezręcznie żeby wypłacała 200zł, przecież ona ma swoje wydatki a lekko jej nie jest, sama wychowuje siostrzenicę- moi rodzice jej pomagają i u niech mieszkają. Nie wiem co zrobić.
reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Frezja a ja uważam, że skoro ona sama wyszła z taką inicjatywą to powinnaś się cieszyć i przyjąć taki prezent.Jeżeli się nie zgodzisz to bedzie jej przykro, że nie może zrealizować tego co sobie wymyśliła. Oczywiście staraj się nie wybierać najdroższego modelu :-) nio i oczywiście przed zakupem pogadaj z nią na ten temat. Co jest powodem takiej decyzji... _
Podziel się: