reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Butelka 240 ml- 7.20 zł firmy Canpol- kupiona w sklepie dziecinnym w Błoniu koło Wawy
Materacyk piankowy standardowe wymiary- ok. 40 zł w Tesco w Warszwie
Komplecik rozm. 56 kaftanik+śpioszki ok. 20 zł w sklepie dziecinnym w Błoniu koło Wawy
Roźek bez wkładki 23 zł w sklepie dziecinnym w Błoniu koło Wawy a z kokosem chyba 32 zł

reklama
Duralex pomysl na 6 albo na 12!!!!
A teraz apel do wszystkich juz obkupionych zorganizujcie nam taka liste (moze ona zasluzy na osobny watek?)

Lucky dzięki za wstęp do wyprawki "dla spóźnialskich" hihihi.. Pocieszające jest jedno... że NIE JESTEM SAMA NA PLACU BOJU...  8) A niby zawsze byłam zorganizowana i zawsze miałam wszystko gotowe na czas.. dobrze, że na jakiś czas pożegnałam się ze swoimi studentami...

Patka tak mieszkam w Błoniu, ale fajnie wreszcie ktoś blisko mnie.
A Ty gdzie mieszkasz, bo ja tu mam już pomysła na nasze spotkanie :p :p :p

Lucky mieszkam na Tarchominie :( Ale sprawy Blonia sa mi bliskie (w koncu normalnie kupe czasu sie spedza w pracy) no i kiedys bede musiala tam wrocic

Patka jeśli będziesz miłą zamiar jechac do Błonia to koniecznie mnie powiadom o tym, mój nr znajdziesz w Terminy porodów i nasze kmórk.
Wystarczy że smska napiszesz to się gdzieś ustawimy.
A może wpadniesz na zkupy ?? wg mnie w sklepie na ul. Warszawskeij w Błoniu jest bardzo tanio i jest spory wybór.

Lucky jesli tylko bede jechac to sie odezwe Nie obiecuje bo to juz teraz powazna wyprawa i nawet zrezygnowalam z odwiedzenia mojej pracy (W naszych PKSach jest przeciez komfortowa amortyzacja akurat na przyspieszenie porodu) :)

patka lista co trzeba kupic i ile byla juz robiona. i w zakupowym szalenstwie i w witam. jak znajde strone to podam. chyba, ze Doxa pamieta ;) :)

reklama
Linsay owszem byłą zrobiona ale ogólna wyprawka bez cen.
Patka no to okurat fakt ale pomyśl o przyjeździe w końcu chyba daleko nie masz a wrazie czego odbiorę poród ..heh

Do góry