reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

patka... nie pocieszaj sie, bo nie masz wbrew pozorom wcale 2 miesiecy.... ;)
niby 8 tygodni to jest nie tak mało... ale oprocz kupienia, to trzeba to wszystko przygotować...
poprać, poprasować... a przede wszystkim dobrze się zastanowić co kupić a co nie - jeśli chodzi o gadżety... tym bardziej, jeśli się liczysz mocno z pieniążkami...

i tak naprawde, to na te zakupy masz nie więcej niż 3-4 tygodnie... :)

reklama
patka i duralex :) jestem z Wami, ja właściwie jeszcze nic nie mam. Trochę używanych, ale już wypranych wstępnie w normalnym proszku ciuszków. Buźka

;D no to mnie teddy zestresowała... hmm.. a ja myślałam, że mam jeszcze duuużo czasu... ale dzięki za doping... tylko ciągle się zastanawiam, czy to wszystko o czym piszecie jest niezbędne... czuję się jak przy kompletowaniu akwipunku na wojnę.. hihihi... a ja zawsze byłam za peace

duralex sądzę że Teddy ma racjię.
ja też mam wraźenie że nie zdąże wszystkiego kupić,
na razie musze czekac do wypłąty, która nastąpi 1 wrześnai.

Z kolei dzieki Wam mniej wiecej wiem czego potrzebuje i jakies typowania mam. A strach pobudza mnie do dzialania, wiec tak naprawde trzeba ruszyc na miasto :)

tylko się nie stresujcie, bo zaraz wyladujecie na porodówce... ;)

ale powaznie, niby można wejśc do jednego sklepu i załatwić wszystko w ciągu godziny, ale przecież nie o to chodzi... ceny tych samych rzeczy moga się róznić nawet o 50%, więc lepiej się poszwędać zaczem się ceś kupi... :)

hmm.. to ja mam propozycję nie do odrzucenia.. do wszystkich zorganizowanych mam ;D.. proponuję sporządzenie listy wyprawki wraz z najniższymi cenami i miejscem zakupu 8)... i obiecuję, że ruszam w miasto .. hihihi..

Teddy masz racjię.
Teraz to troszkę bardziej oriętuję się w cenach ale wcześniej to zupełnie nie wiedziłąm ile co kosztuje, ale nadal za mało wiem.

duralex
świetny pomysł

reklama
Do góry