reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Ok. Magdusiek, dzięki. Jadę! ;D
Przy okazji Doxa, jak sie pojawisz , to opisz bardzo Cię proszę ten sklep w Babicach, jak dojechać, gdzie wypatrywać itd. Jutro wracając z Grójca zajadę. Całuję. Dziękuję Kobietki za pamięć

reklama
Małgosiu dostań się na ul. Górczewską i wyjedź nią z Warszawy. W miejscowości Nowe Babice odbij w prawo na światłach (to są chyba pierwsze światła za Warszawą) - wjedziesz do Starych Babic. Następnie będziesz miała rozjazd - znak drogowy: droga główna w prawo i podrzędna w lewo i skręcasz w lewo! Jeszcze zanim skręcisz to będziesz widzeć kościół w głębi po lewej stronie i tam się kieruj. Jak skręcisz w lewo to będziesz już na ulicy Rynek. Sklep "Mama i Tata" jest prawie na przeciwko kościoła (sklep po Twojej lewej, a kościół po prawej). Będziesz widziała duży żółty szyld. Jest mały parking przed sklepem, tak więc jak zobaczysz szyld do skręcaj w lewo, bo sklęp jest trochę w głębi.

Dziewczyny właśnie zakupiłam sobie na allegro posciel do łóżeczka, jak przyjdzie paczka to się okarze czy wygląda tak jak na zdjęciu.Zastanawiam się jeszcze nad laktatorem,niektóre ceny są zdecydowanie mniejsze jak w w zwykłych sklepach.

A ja w końcu kupiłam śpiworek do wózka. Nie z tym kotkiem, którego fotke zamieszczałam, ale dokładnie taki jaki chciałam: granatowy z białym futerkiem. Nareszcie ! Teraz może nawet śnieg spaść :-)

Jolik to dobrze że wreszcie znalazłaś tki upragniony, ja też mam granatowy z białym futerkiem, tylko że go dostałąm od brata
ale nie ejst znioszczony więc sie przyda.
Chiałam spytać ile w ogóle taki śpiworek kosztuje bo nie mam zilonego pojęcia??

No i po robocie JUŻ WSZYSTKLO W SZAFCE

ddd2kq.jpg

ja pierdziele Lucky, Ty możesz spokojnie jeszcze Polsą Akcję Humanitarną wspomóc tą ilością gałganków... ;)

Teddy mówiłam Wam że mam tego sporo i to tak są rzeczy webrane, wsród nich są też nowe ubranka które kupiłąm ale ogólnie
wszystki nie są zniszczone.

Teba, profilowane wanienki to wynalazek. Najlepsze są zwykłe (te w kształcie nerki). Uwierz, kąpiel po 2 razach nie będzie dla Ciebie żadnym problemem, więc po co te profilowane. Za chwilę będziesz zmuszona kupić normalną bo te z leżaczkami będą już za małe. Poza tym pewnie są droższe a to zupełnie zbędny wydatek. Jestem za normalną wanienką. Pierwsze dziecko kąpałam właśnie w normalnej i lux.

Jolik, to dzidzia będzie miała cieplusieńko :)

No fakt Lucky, zastopuj trochę ;) albo kupuj już większe rozmiary. Będziesz miała luzy z praniem ;)

reklama
lucky ja mam wszystkiego trzy razy tyle, ale także w większych rozmiarach... w każdym razie do czego zmierzam... gdybyś nie miala juz co robic u siebie, zapraszam do mnie ;D

Do góry