Też nad tym myślałam ale jak zmierzyć temp dziecku smoczkiem które będzie płakało-co się zdarza w chorobie i przy gorączce lub po prostu nie będzie chciało smoka-nie wszystkie dzieci preferują smoczki.Do ucha jest drogi, moim zdaniem dokładny sama wiele razy porównywałam pomiary ze zwykłym rtęciowym.Te tanie trzyma się 5 minut w uchu!!!moim zdaniem nierealne.Są jeszcze paski na czoło ale one są niedokładne.Więc nic nie kupiłam i tez nie wiem co z tym fantem zrobić.Aaa.. patka gratuluję dobrego gustu jeśli chodzi o suwaczek ;D
reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Pediatrzy zalecają pomimo wszystko rtęciowe. Pomiar robiny w pupie dziecka. To ponoć najdokładniejszy system. Mam w domu też elektroniczny i faktycznie zawsze na nim jest mniej o 4 - 5 kresek niż na rtęciowym.
a ja mam ok. 20 kaftaników i tyleż koszulek a śpiochów tak 56-62 to chyba ponad 40 par... ale wiecie, ja to wszytsko dostałam od rodziny używane... ale bardzo się cieszę, bo nie będę musiała prać i prać... tylko miałam problem z upychaniem w szafie, no ale skoro kupiliśmy komodę... same rozumiecie ;D
a ja też dziś dostałam paczuszkę z allegro. komplecik (śpiszki, kaftanik, czapeczka i butki na odbiór ze szpitala i chrzest) oraz dwa pajacyki... no bo ja mimo że mam tak dużo ciuchów to nie umiem się oprzeć zakupowemu szaleństwu ;D
a ja też dziś dostałam paczuszkę z allegro. komplecik (śpiszki, kaftanik, czapeczka i butki na odbiór ze szpitala i chrzest) oraz dwa pajacyki... no bo ja mimo że mam tak dużo ciuchów to nie umiem się oprzeć zakupowemu szaleństwu ;D
reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Efunia,
To Jesteś chyba rekordzistką! Razem z Doxą, Ona ma komodę mojej wielkości (czyli prawie 160 cm) pełną fatałaszków dla Małęgo!
To Jesteś chyba rekordzistką! Razem z Doxą, Ona ma komodę mojej wielkości (czyli prawie 160 cm) pełną fatałaszków dla Małęgo!
Podziel się: