reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Też nad tym myślałam ale jak zmierzyć temp dziecku smoczkiem które będzie płakało-co się zdarza w chorobie i przy gorączce lub po prostu nie będzie chciało smoka-nie wszystkie dzieci preferują smoczki.Do ucha jest drogi, moim zdaniem dokładny sama wiele razy porównywałam pomiary ze zwykłym rtęciowym.Te tanie trzyma się 5 minut w uchu!!!moim zdaniem nierealne.Są jeszcze paski na czoło ale one są niedokładne.Więc nic nie kupiłam i tez nie wiem co z tym fantem zrobić.Aaa.. patka gratuluję dobrego gustu jeśli chodzi o suwaczek  ;D

reklama
Ja dokładnie jak Karen, nie jestem pewna czy mój synek będzie chciał ssać smoczek (ja nie chciałam i w ogóle nie ssałam) i dlatego nie mam jeszcze żadnego termometru ;)

Duralex- fajnie, że do nas dołączyłaś, ale nie mieszaj mi już z tymi termometrami. I tak mam niezły dylemat :-D

Pediatrzy zalecają pomimo wszystko rtęciowe. Pomiar robiny w pupie dziecka. To ponoć najdokładniejszy system. Mam w domu też elektroniczny i faktycznie zawsze na nim jest mniej o 4 - 5 kresek niż na rtęciowym.

a ja mam ok. 20 kaftaników i tyleż koszulek a śpiochów tak 56-62 to chyba ponad 40 par... ale wiecie, ja to wszytsko dostałam od rodziny :) używane... ale bardzo się cieszę, bo nie będę musiała prać i prać... tylko miałam problem z upychaniem w szafie, no ale skoro kupiliśmy komodę... same rozumiecie  ;D
a ja też dziś dostałam paczuszkę z allegro. komplecik (śpiszki, kaftanik, czapeczka i butki na odbiór ze szpitala i chrzest) oraz dwa pajacyki... no bo ja mimo że mam tak dużo ciuchów to nie umiem się oprzeć zakupowemu szaleństwu  ;D

reklama
Efunia,
To Jesteś chyba rekordzistką! Razem z Doxą, Ona ma komodę mojej wielkości (czyli prawie 160 cm) pełną fatałaszków dla Małęgo!

Do góry