reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Wiesz Jolik, ja nie będę niczym obwieszać łóżeczka, a na pewno już nie zużytymi pieluchami :laugh: :laugh: A stanowisko kąpielowe jednak zrobimy w łazience! przy samym kaloryferze, żeby niunio miał cieplutko podczas kąpieli ;)

Zazdroszczę Ci dużej łazienki. Ja niestety będę miała ciężko nawet wanienkę tam postawić :-) Dlatego kąpiel będę urządzała w sypialni :-)
Ale chyba nikt nie będzie obwieszał łóżeczka pieluchami :-) no chyba, że się mylę....

hi, hi niby ten kosz szczelny, tzn. szczelny tak jak każdy inny kosz na śmieci ;) Więc niejako łóżeczko byłoby obwieszone zużytymi pieluszkami :laugh: :laugh:

ja też będe kompać maleństwo w wanience na ziemi w pokoju,bo w łazience mam prysznic,a i wogóle mało miejsca :( ale gdy troche podrośnie no to w lato już podprysznicem w brodziku będzie mogło się nawet wykompać,ale wolałabym teraz wanne bo jest bardziej praktyczna,można w niej nawet zamoczyć przybrudzone ubrania,pieluszki itp... :p

Dziewczyny, czy kupujecie wcześniej termometr do pomiaru temperatury dzieciątka? Jeżeli tak to jaki? Douszny? W smoczku? Czy zwykły z elastyczną końcówką?

Jolik pytalam sie o to moja kolezanke ktora uwazam za wyrocznie Ona poleca termometr w smoczku Sama chcialam kiedys nabyc douszny ale podobno wcale nie sa rewelacyjne no i nie wspomne o cenie A i troche klopotu z nimi jest bo wyciaga sie srednia z trzech pomiarow czy bierze najwyzsza z trzech (jakos juz nie pamietam)

reklama
ja mam już termometr w smoczku,dostałam w tej pace z niemiec co wam pisałam ;) ale nazwa jakaś chyba chińska bo nie umię tego nawet przeczytać ;D no ale ważne że smoczek ;D

Do góry