reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Karen ja nic o rożku nie mówiłam ;)  Ale do rzeczy, z usztywnieniem przydaje się głównie młodym niedoświadczonym mamom oraz ewentualnym gościom, co to chcą potrzymać dziecko. Wkład można potem wyjąć i jak zwykły rożek używać np. jako kołderkę ;) Małgosiu ze względu na Twoją Olę może jednak powinnaś pomyśleć o rożku z wkładem??

Małgosiu buziaczki za śpiworek  :-*  :)

reklama
o właśnie, dziewczyny...

po ile Wy tak średnio macie kompletów (czyli pełnych ubiorów - np. pajac i body lub śpiochy + kaftanik) ciuszków???

bo ja tak kombinowałam 10-12 kompletów w rozmiarach 62 i 68, zeby nie prać co drugi dzień...
tych na 56 mam w sumie 4 komplety, bo to i tak strasznie małe się wydaje... więc nie wiem czy w ogóle zdąże Krasnalowi załozyć....

malgosia_76 pisze:
Ale o co chodzi z tą p[ółką - przewijakiem? Jak to wygląda?

a no małgoś... to wygląda tak:
polko_przewijak.jpg

w sklepie kosztuje 120-parę złotych.

na allegro chodzą takie, uzywane, z jedną półką:
60320895

po około 60-70 zł.

a mi sie wydaje, że mam szanse na zrobienie takiej jak ta pierwsza za cenę jak ta druga i to w kolorze jaki chcę... oczywiście bez tego ceratowego czegoś, bo te dołączone są do dupy, tylko będę robić pod wymiar klasycznego przewijaka takiego:
60348474

Sorki Doxa pomyliłam Cię z asik to przez to że cały czas o Tobie myślę ;) Teddy ja mam bodajże 6 kompletów w rozmiarze 62 w 56 nic nie mam a większe(68) to na razie dwa komplety.Mam nadzieję że mi starczy

Na 56 cm to mam 2 komplety, dość sporo na 62 i większe! Muszę dokupić tylko bawełniane śpioszki, bo mam tylko 2 pary (56 cm), a większych wcale.
Z tym rożkiem Doxa, to masz rację kupuję z kokosowym wkładem, materac też. Przekonałaś mnie!

Karen bardzo mi miło :) A poza tym to nie ma sprawy, jeśli tylko wiem i nie przeoczę jakiegoś pytania to zawsze chętnie odpowiadam!

Małgosiu jeszcze zastanów się czy lepszy będzie rożek z wkładem kokosowym czy gąbką, sama nie wiem?? Ja mam zwykły rożek ;)

Doxa, Malgosia jak byłyscie w Ikea czy widziałyście te pojemniki na zuzyte pieluszki i miseczkę do przemywania, wszystko do powieszenia na łóżeczku? Fajna sprawa, tczy one tylko występują w niebieskim kolorze?

reklama
Jolik, tak te pojemniczki występują wyłącznie w niebieskim kolorze! Oglądałyśmy je, ale żadna z nas nie zdecydowała się :laugh:

Do góry