reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Efunia- faktycznie szalejesz. Niezła musiała być ta premia Twojego męża :-)

My niestety nadal odczuwamy brak gotówki po zakupie samochodu :-) niestety coś za coś :-)

reklama
Ina skoro jesteś tak zasłużonym pracownikiem to raczej nie masz powodu martwić się o to, że nie zostaniesz przyjęta. Zresztą nie maja takiego prawa :-) przynajmniej zaraz po macierzyńskim .

co wy, dziewczyny... poprzedni miesiąc mieliśmy strasznie ciężki, bo pojechaliśmy na łikend do ustronia i strasznie się wyprztykaliśmy z kasy i jeszcze samochód nam pochłonął straszna kasę (tak to jest jak się ma starego grata)...
ja się mogę chwalić, ze mam tyle wszystkiego (np. 2 łóżeczka), ale ja to wszytsko dostałam od ciotek oraz moi rodzice mieli schowane na strychu jeszcze po mnie i moich siostrach wiele rzeczy... nie ma się co równać z tymi, które muszą wszytsko kupić... straszny szmal idzie na takie bambetle dla dziecka...

No właśnie.. bo jak się rozglądam po różnych szpitalach... to ceny mają niezłe.. szkoda że takiej usługi nie można kupić na allegro hihihi

reklama
Do góry