reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

efunia bardzo sie opłacało kupić za tak mało kasy. Komoda jest brdzo łądna i stylowa ja na razie nie kupie żadnych mebli bo mamy już pokoje umeblowane i nawet szafeczki już nie wcisnę...
no może jedna mlutką musze sobie kupić koło łóżka z lampeczką żebym mogła sobei szybciutko swiatełłko do dzidzi zpalić.

reklama
małgosia mamy taki sklep w kwidzynie z uzywanymi meblami. mają tam cudeńka, jak juz pisałam :) zapraszam :)
lucky my jeszcze prawie nic nie mamy... tzn jak na młode małżeństwo, to całkiem sporo przez te 4 miesiące zgromadziliśmy. no ale nam odpadły zakupy dla bobasa...

a jeszcze sie moim stołem pochwalę :) zdjęcia nie oddają jego uroku, ale też jest taki "starożytny" :)

meble0035zk.jpg

a ja każdym nowym meblem cieszę się jak dziecko, tym bardziej, ze za kazdym razem musimy zbierać kaskę żeby coś kupić... chyba tak się bardziej docenia czy jakoś tak:)

nie. tylko meble i lampy...
po takie rzeczy to do gdańska :) ale w galeriach w gdańsku to i ceny sa odpowiednie :) niestety..

No tak. To tak, jak w Warszawie. W Białymstoku taniej, można kupić fajne rzeczy. W ubiegłym roku, kupiłam chusteczki do nosa z płótna, haftowane, badź szydełkowo, bądź haftem reselieu czy jak go tam zwał, albo haftowane kwiaty, tak podlasko za całe 2 zł sztuka.

Witam wszystkich.
Mam pytanie w sprawie rożków.Chcę kupić ale nie wiem czy taki miękki czy z tym usztywnieniem kokosowym.
Poradźcie który lepszy, bo słyszałam że położne zalecają te miękkie, ale w tych usztywnianych dzidza ma sztywno pod pleckami.
I juz sama nie wiem

reklama
Do góry