reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
marta-l już kolejny dzień zapominam Ci napisać, że z Twojej kolekcji właśnie te ogrodniczki są najfajniejsze:-)
kasiadz super kombinezon dla małej damy:-) to teraz spokojnie możecie czekać na śnieżną zimę:tak:
domikcw na początek zawsze miałam po kilka sztuk z rozmiaru 56. Dziewczynki urodziły się 56 cm i 53 cm i rozm. 56 był jak znalazł. W domu miałam oczywiście więcej 62 cm, ale trzeba pamiętać co już wcześniej było wspominane, że w zależności od marki, producenta, te rozmiary potrafią się bardzo różnić. Np. miałam kilka sukieneczek rozm.62 na które dziewczynki musiały długo czekać, gdzie normalnie nosiły już rozm. 74/80:szok:
smoniczka ​ja mam rozmiar 62 ale jest tak duży, że spokojnie przetrzyma całą zimę
Cortina jak tak polecasz to wpiszę na listę zakupów takie cążki:tak: do tej pory z nożyczkami działałam - ale to różnie bywa - muszę się nieźle natrudzić żeby za jednym razem Zosi obciąć te pazurki - wierzga jak szalona. Niektórzy na śpiocha obcinają - ale ja mam zasadę - jak dziecko śpi to mu nie przeszkadzam - niech śpi jak najdłużej:-D

Ostatnia edycja:
Ksiądz w UK u nasz w szpitalu jest potrzebne prześcieradło na materacyk szpitale mają swoje ale każda mama musi mieć i myśle gdzie by je teraz zdobyć :/

smoniczka ja jak rodziłam w grudniu to miałam kombinezon 62, ale chciałam żeby już starczył na zimę i tak było.
teraz nie kupuję. w razie czego mam ten 62 po małym, ale w lutym tu już zimowej pogody nie ma więc tylko jakiś polarowy komplecik bym chciała mieć

Pati cazki sa super bo jeden ciach i gotowe, z reguly obcina sie na prosto wiec szybko idzie ;) zawsze obcinalam swiadomie paznokcie Mai od malutkiego :)

zaszalam !
Foto-PQXY86Z3.jpg

Foto-C88A4MRK.jpg

Foto-6NSMN8K3.jpg

wszystko w rozmiarze 0-0 ale to takie duze 56 :)
szary zestaw unisex
niebieski tez unisex moze byc ;)
rozowy w przypadku jak sie okaze ze synek oddam przyjaciolce :)
grzechem bylo nie kupic bo wszystko jest z przeceny :) kocham przeceny ! malutkie dokupie jeszcze tylko czapeczki i ew. polspiochy bo w szpitalu u nas goraco zima :)

Dziewuszki tak mnie dzisiaj ciągnę do sklepu, że nie wytrzymałam i polazłam:-) Wcześniej pospałam 2 godzinki i wstałam jak nowo narodzona:-) A oto moje łupy:
Jak mój mężulek zobaczył ten z napisem I love daddy to tak się uśmiechnął, że mi się aż cieplutko na serduszku zrobiło:-)
Cortina widzę, że obydwie w TESCO szalałyśmy:-)

Załączniki

• DSCN2893.jpg
    DSCN2893.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCN2894.jpg
    DSCN2894.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCN2895.jpg
    DSCN2895.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCN2896.jpg
    DSCN2896.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 45
ooo widze ze nie tylko ja Tesco zaliczylam haha Smoniczko :-D

co do kombinezonu ja kupie na 56 wiele zimy nie zostanie ;) jak wyrosnie najwyzej kupie sama kurteczke na 62 :)
dzis ogladalam kombinezon na 56 i wcale malutki nie byl wrecz mowilam do mamy ze wielkiiiiii :) byly rozowe i niebieskie za 60 zl b. ladne no ale niestety poki mam GALA ANONIMA to sie wstrzymam ;)

reklama
Do góry