reklama
domikcw
Fanka BB :)
szalejecie kobietki a ja z Wami
KASIADZ super kombinezonik!!!
mam do Was pytanie. w jakich rozmiarach kupujecie ubranka. no bo ja narazie mam wszystko na 62 ale wydaje mi się to duże a 56 jak urodzę np. dziecko 58 to się nie zmieści pewnie w to a 62 będzie za duże. eh... PoMoCy!!!!!!!
czemu nie ma ubranek na 58 czy 60???
KASIADZ super kombinezonik!!!
mam do Was pytanie. w jakich rozmiarach kupujecie ubranka. no bo ja narazie mam wszystko na 62 ale wydaje mi się to duże a 56 jak urodzę np. dziecko 58 to się nie zmieści pewnie w to a 62 będzie za duże. eh... PoMoCy!!!!!!!
czemu nie ma ubranek na 58 czy 60???
domikcw ja bym kupiła kilka sztuk 56. nawet jak bedzie miało dziecko 58 to raczej się jeszcze w to zmieści. no i rzadko się rodzą większe dzieciaczki - raczej większość od tego 56 zaczyna, a nawet i mniejszych rozmiarów
kasiadz
ja na 56 miałam 2 pajace i to wszystko, dziecko się urodziło 54 a w dniu wypisu ze szpitala nie mogłam ją wcisnąć w tego pajaca, więc tym razem najmniejszy rozmiar to będzie 62, pewnie będzie za duży ale na dłuzej starczy
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
śliczny kombinezonik- mnie się kolorki bardzo podobają
ja mam kila ciuszków w rozmiarze 56 a reszta już 62 i większe :-)
ja mam kila ciuszków w rozmiarze 56 a reszta już 62 i większe :-)
Moda ciążowa - sklep internetowy bon prix
Znalazłam jeszcze tutaj trochę ciuszków ciążowych wyglądają fajnie, mnie się podoba tam bardzo bluza i jeden top
Znalazłam jeszcze tutaj trochę ciuszków ciążowych wyglądają fajnie, mnie się podoba tam bardzo bluza i jeden top
ja sobie z bonprixa chciałam tankini zamówić, ale koleżanki mnie sprowadziły na ziemię, że mogę nawet miesiąc czekać więc odpada. szwagierka jak zamawiała u nich ciuchy to zawsze były za duże... nie mam do nich przekonania
bonprix ma bardzo dużą rozmiarówkę. Ja nosiłam 42 a zamówiłam dżinsy 40 i musiałam zamieniać na mniejsze. Jakość niektórych rzeczy pozostawia wiele do życzenia ale czasem można coś fajnego kupić mi też się właśnie odzież ciążowa podoba ale mają dosyć wysokie ceny.U nas w sklepach można o wiele taniej kupić a mi jest szkoda wydawać dużej kasy na ciuchy które ponoszę tylko chwilę.
My dzisiaj byliśmy z mężem w hurtowni artykułów dziecięcych. W sumie poszliśmy na rozeznanie cenowe i powiem Wam, że jestem niemile zaskoczona. Niby hurtownia a ceny jak dla mnie kosmiczne w porównaniu z allegro czy nawet zwykłymi sklepami. Kupiliśmy kilka drobiazgów : szczoteczkę i grzebyk do włosków, pływający termometr do kąpieli w kształcie żyrafki, nożyczki z zaokrąglonymi czubkami i 2-pak butelek 150ml z tommee tippee. Takich drobiazgów nie opłaca się zamawiać przez internet a też trzeba mieć.
My dzisiaj byliśmy z mężem w hurtowni artykułów dziecięcych. W sumie poszliśmy na rozeznanie cenowe i powiem Wam, że jestem niemile zaskoczona. Niby hurtownia a ceny jak dla mnie kosmiczne w porównaniu z allegro czy nawet zwykłymi sklepami. Kupiliśmy kilka drobiazgów : szczoteczkę i grzebyk do włosków, pływający termometr do kąpieli w kształcie żyrafki, nożyczki z zaokrąglonymi czubkami i 2-pak butelek 150ml z tommee tippee. Takich drobiazgów nie opłaca się zamawiać przez internet a też trzeba mieć.
reklama
Cortina
do obcinania paznokci polecam cazki z canpol !
CANPOL NOŻYCZKI+CĄŻKI+PILNICZEK DLA NIEMOWLĄT (2536500888) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nozyczki i pilnik do dooopy a cazki mamy juz 6 lat i sa super !
CANPOL NOŻYCZKI+CĄŻKI+PILNICZEK DLA NIEMOWLĄT (2536500888) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nozyczki i pilnik do dooopy a cazki mamy juz 6 lat i sa super !