reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Mój mąż dzisiaj zakupił 5-pak bodziaków z długim rękawkiem. Wszystkie białe a z przodu mają małe nadruki ciągnika, koparki, śmigłowca itp :) szalony...

reklama
szalejecie kobietki a ja z Wami:-D

KASIADZ super kombinezonik!!!

mam do Was pytanie. w jakich rozmiarach kupujecie ubranka. no bo ja narazie mam wszystko na 62 ale wydaje mi się to duże a 56 jak urodzę np. dziecko 58 to się nie zmieści pewnie w to a 62 będzie za duże. eh... PoMoCy!!!!!!!

czemu nie ma ubranek na 58 czy 60???:confused:

domikcw ja bym kupiła kilka sztuk 56. nawet jak bedzie miało dziecko 58 to raczej się jeszcze w to zmieści. no i rzadko się rodzą większe dzieciaczki - raczej większość od tego 56 zaczyna, a nawet i mniejszych rozmiarów

ja na 56 miałam 2 pajace i to wszystko, dziecko się urodziło 54 a w dniu wypisu ze szpitala nie mogłam ją wcisnąć w tego pajaca, więc tym razem najmniejszy rozmiar to będzie 62, pewnie będzie za duży ale na dłuzej starczy:)

ja sobie z bonprixa chciałam tankini zamówić, ale koleżanki mnie sprowadziły na ziemię, że mogę nawet miesiąc czekać więc odpada. szwagierka jak zamawiała u nich ciuchy to zawsze były za duże... nie mam do nich przekonania

A ja znam ludzi którzy zamawiają i są zadowoleni. Chyba nawet moja mama kiedyś z katalogu zamawiała jak przychodził do domu.

bonprix ma bardzo dużą rozmiarówkę. Ja nosiłam 42 a zamówiłam dżinsy 40 i musiałam zamieniać na mniejsze. Jakość niektórych rzeczy pozostawia wiele do życzenia ale czasem można coś fajnego kupić :) mi też się właśnie odzież ciążowa podoba ale mają dosyć wysokie ceny.U nas w sklepach można o wiele taniej kupić a mi jest szkoda wydawać dużej kasy na ciuchy które ponoszę tylko chwilę.

My dzisiaj byliśmy z mężem w hurtowni artykułów dziecięcych. W sumie poszliśmy na rozeznanie cenowe i powiem Wam, że jestem niemile zaskoczona. Niby hurtownia a ceny jak dla mnie kosmiczne w porównaniu z allegro czy nawet zwykłymi sklepami. Kupiliśmy kilka drobiazgów : szczoteczkę i grzebyk do włosków, pływający termometr do kąpieli w kształcie żyrafki, nożyczki z zaokrąglonymi czubkami i 2-pak butelek 150ml z tommee tippee. Takich drobiazgów nie opłaca się zamawiać przez internet a też trzeba mieć.

reklama
Do góry