reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
marta śliczne ubranka:) uważam że lepiej kupić na prezent większy rozmiar bo przynajmniej dziecko na dłużej skorzysta, na sam początek zwykle rodzice mają przygotowaną wyprawkę;-)

marta cudne te prezenty :)
patik zgadzam się z Tobą, mnie koleżanka się wprost zapytała co bym chciała na prezent dla młodego, czy ma kupić jakieś większe ubranka czy coś konkretnego potrzebuje, bo stwierdziła, że woli zapytać niż kupić coś z czego mały nie skorzysta

My dostaliśmy całą furę ciuszków w różnych rozmiarach. Teraz mówię otwarcie żeby kupili pieluszki albo mleczko-tego idzie bardzo dużo i wiadomo, że bardzo potrzebne :-)

marta mi się ostatnio koleżanka pytała co bym chciała i też otwarcie powiedziałam, że ciuszków to mamy po Mikolaju w nadmiarze, a pampersy się zawsze przydadzą więc może karton pieluch kupić jak już urodzę :-D

Marta, śliczne ubranka, jestem tego samego zdania co dziewczyny, też dostałyśmy większe ubranka bo wszyscy wiedzieli, że małych mamy sporo, a od dwóch cioteczek Laura dostała pieniążki, bo stwierdziły, że sama najlepiej wiem co jej kupić i taki pomysł tez bardzo mi się spodobał. ;-)

jestem zadowolona bo wszytko mam :D:D Jutro wanna i wsio :D no plus jakies jeszcze jedne husteczki do pupy i cos do kompieli :):) Koncik tez sie robi jutro mąz poskreca łózeczko a bratowa kupiła mi ładna naklejke na allegro z hallo kity ;) bo literki z imieniem super ale 6 za 1 lit to mi szkoda kasy ;/ I tak zapłaciłam pół rachunków i kuzynowi nie mam z czego oddac :( Bo chcemy trzymac piniązki na dzidzie w razie czego choc z 200 zł...

reklama
a ja dziś kupiłam (a raczej mąż kupił :happy:) przewijak dla Roberta o taki:
905d1cfd0ae5bdb6938a44214f7e4924_small.jpg

na żywo prezentuje się duuuuużo lepiej :-) to już chyba wszystko dla dzidziola, teraz to tylko czekać aż zechcę się pojawić na tym świecie:-)

Do góry