reklama
kwasia
Fanka BB :)
marta cudne te prezenty
patik zgadzam się z Tobą, mnie koleżanka się wprost zapytała co bym chciała na prezent dla młodego, czy ma kupić jakieś większe ubranka czy coś konkretnego potrzebuje, bo stwierdziła, że woli zapytać niż kupić coś z czego mały nie skorzysta
patik zgadzam się z Tobą, mnie koleżanka się wprost zapytała co bym chciała na prezent dla młodego, czy ma kupić jakieś większe ubranka czy coś konkretnego potrzebuje, bo stwierdziła, że woli zapytać niż kupić coś z czego mały nie skorzysta
agaod
Marta, śliczne ubranka, jestem tego samego zdania co dziewczyny, też dostałyśmy większe ubranka bo wszyscy wiedzieli, że małych mamy sporo, a od dwóch cioteczek Laura dostała pieniążki, bo stwierdziły, że sama najlepiej wiem co jej kupić i taki pomysł tez bardzo mi się spodobał. ;-)
Ania1973G
Marta- ciuszki zajefajne, a meczy to jeszcze będzie a będzie...
kingajanik
Zaangażowana w BB
jestem zadowolona bo wszytko mam Jutro wanna i wsio no plus jakies jeszcze jedne husteczki do pupy i cos do kompieli Koncik tez sie robi jutro mąz poskreca łózeczko a bratowa kupiła mi ładna naklejke na allegro z hallo kity bo literki z imieniem super ale 6 za 1 lit to mi szkoda kasy ;/ I tak zapłaciłam pół rachunków i kuzynowi nie mam z czego oddac Bo chcemy trzymac piniązki na dzidzie w razie czego choc z 200 zł...
reklama