reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Ooo, lista fajna :)

Dobra, u mnie zaczyna się panika: jaki materac? Jaki?!?! Poprzednio miałam kokos-gryka, ale podobno kumuluje cośtam w sobie. To jaki? Pamięciowa pianka? Lateks? Co tam nakupowałyście?

reklama
właśnie przyszła torba x-landera do wózka kurier mnie jescze zastał w piżamie ale wstyd :zawstydzona/y: jeszcze czekam na kuriera z przybornikiem na łóżeczko i chyba mamy wszystko

Ooo, lista fajna :)

Dobra, u mnie zaczyna się panika: jaki materac? Jaki?!?! Poprzednio miałam kokos-gryka, ale podobno kumuluje cośtam w sobie. To jaki? Pamięciowa pianka? Lateks? Co tam nakupowałyście?
ja mam lateksowy dla starszej a dla malutkiego lateks-kokos :)

Mam pytanie o podkłady poporodowe. Muszę mieć coś takiego: Zobacz załącznik 527387 czy wystarczą jakieś duże podpaski? Polecacie jakieś konkretne?

ja mam seni lady
http://www.doz.pl/apteka/p15935-Seni_Lady_plus_wkladki_urologiczne_15_szt

w poprzedniej ciąży też je miałam i byłam zadowolona, nic nie przeciekało i nie musiałam biegać do kibelka co 30 min. Kupiłam rozmiar plus i super. w poprzedniej ciąży miałam jeszcze extra ale ta trzecia paczka nie była już niezbędna:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry