aga221122
mama Jurandzika :))
kasiadz a jakie masz wozidło ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LadyDo a ktorego mutsy ty posiadasz ? pewnie pisalas ale wylecialo mi z glowy :|
ja juz nie wiem na co stawiac czy na jakiego wymiary po zlozeniu (duzo jezdze samochodem i fajnie bybylo zeby woz nie zajmowal calego bagaznika) czy wygode i konfort prowadzenia. Bo niestety kupujac Loole krora szalenie mi sie podba nie moge wymagac konfortowej jazdy ktora dalby mi zapewne mutsy no ale mutsy sie nie sklada tak fajnie jak looola aaaaaaaaaa juz wiem czemu ciaza trwa 9 miesiecy :-)
Lady koła tak śmiesznie skrętne w tym wózku, jeszcze takich nie widziałam, ciekawe czy dobrze się prowadzi w ciężkim terenie. Ja ze skrętnych przednich, dużych jestem bardzo zadowolona, ani razu nie użyłam ich blokady Wózek który zamieściłaś też wydaje się ciekawy z tym że wydaje mi się że plastikowa gondola to minus bo dziecko się będzie pociło, czytałam nawet na innych forach że w nieoddychających gondolach pod materacykiem skrapla się woda i ludzie pisali że robią sie czarne kroki pleśni
Lady napisałam o tych gondolach, bo wczoraj przypadkiem trafiłam na jakimś forum na takie opinie, ale nie dotyczyły one tego wózka tylko ogólnie bez podawania marki, ja sama z czymś takim się nie spotkałam, zresztą używałam tylko jednego wózka i przy nim zostaje;-)