reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nooo ja jak siebie zobaczyłam dziś w przymierzalni w sklepie, to zawału dostałam...
Biodra jakbym miała 5 dzieci, brzuch - jedna wielka miękka masa, w cyckach 44 a w dupie wchodzę w 38
Biodra jakbym miała 5 dzieci, brzuch - jedna wielka miękka masa, w cyckach 44 a w dupie wchodzę w 38
Stokrotka34
Fanka BB :)
Lay ja już używałam
aob66
Moderatorka
Szkoda bo jak dla mnie troche drogo... ale zapytam w aptece czy mozna na sztuki kupic i jak bedzie spoko to pewnie bede czesciej uzywac ;-)
jenn200818
Dziewczyny czy któraś z Was korzystała ze steppera? Zastanawiam się czy sobie nie kupić do ćwiczeń w domu.. Małe rzeźbienie po ciąży się przyda zawsze ;-)
Jenn ja to miałam i żałuję. Po pierwsze nudne strasznie po drugie juz lepiej pochodzić z wózkiem na spacerze nuż dreptac w miejscu. Tak szybko jsk to kupiłam tak szybko sprzedałam polecam bieżnie a tak szczerze to super na wszelkie ćwiczenia jest trampolina wersja kieszonkowa taka mala o średnicy może 1m ATHLETIC24 FIT 97 cm - Trampolina domowa | Trampoliny \ Trampoliny domowe \ 95 cm | ATHLETIC24 super sprawa można się nieźle zmęczyć. Udajesz ze biegasz na tym możesz wciąż ciężarki do rąk i machać nimi i brzuszki na tym robić. Cud miód malina to będzie mój następny zakup tylko musze miejsce wygospodarować na to wszystko
jenn200818
No właśnie zależy mi na czymś małym, bo nie mamy miejsca w mieszkaniu. Najbardziej to bym chciała orbitek, ale nie miałabym gdzie go trzymać :-(
reklama
Podziel się: