reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe Hot or Not - czyli co polecamy i co odradzamy

reklama
Nooo ja jak siebie zobaczyłam dziś w przymierzalni w sklepie, to zawału dostałam...

Biodra jakbym miała 5 dzieci, brzuch - jedna wielka miękka masa, w cyckach 44 a w dupie wchodzę w 38 :confused2:

Szkoda bo jak dla mnie troche drogo... ale zapytam w aptece czy mozna na sztuki kupic i jak bedzie spoko to pewnie bede czesciej uzywac ;-)

Dziewczyny czy któraś z Was korzystała ze steppera? Zastanawiam się czy sobie nie kupić do ćwiczeń w domu.. Małe rzeźbienie po ciąży się przyda zawsze ;-)

Jenn ja to miałam i żałuję. Po pierwsze nudne strasznie po drugie juz lepiej pochodzić z wózkiem na spacerze nuż dreptac w miejscu. Tak szybko jsk to kupiłam tak szybko sprzedałam :p polecam bieżnie ;) a tak szczerze to super na wszelkie ćwiczenia jest trampolina wersja kieszonkowa :p taka mala o średnicy może 1m ATHLETIC24 FIT 97 cm - Trampolina domowa | Trampoliny \ Trampoliny domowe \ 95 cm | ATHLETIC24 super sprawa można się nieźle zmęczyć. Udajesz ze biegasz na tym możesz wciąż ciężarki do rąk i machać nimi i brzuszki na tym robić. Cud miód malina :) to będzie mój następny zakup tylko musze miejsce wygospodarować na to wszystko :p

No właśnie zależy mi na czymś małym, bo nie mamy miejsca w mieszkaniu. Najbardziej to bym chciała orbitek, ale nie miałabym gdzie go trzymać :-(

reklama
Ja tam lubię stepper, ćwiczy się całe ciało w przeciwieństwie do np. rowerka, a zajmuje mniej miejsca niż np. wioślarz. Ale szczerze mówiąc przy dziecku to wystarczą codzienne, dłuuuugie spacery...

Do góry